Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Barcelona – Lyon Champions League 13.03.2019

Publicat

pe

Barcelona

Să avem parte de vreo nouă surpriză?! Lyon este o echipă ce trebuie luată în serios, nu ai voie să tratezi această formație de sus.Ponturi pariuri Barcelona – Lyon Champions League 13.03.2019

Barcelona – Lyon. GG @ 1,88

Lyon a pierdut doar două partide din ultimele zece disputate, a marcat în șapte dintre acestea, cinci goluri au fost marcate în deplasări, iar în ultimul meci de pe Camp Nou, Lyon a marcat de două ori. Barcelona are destule probleme în meciurile de acasă, a câștigat doar trei din ultimele cinci disputate, a primit gol în patru dintre acestea, totalul fiind de cinci.

Pronosticuri fotbal Barcelona – Lyon Liga Campionilor 13 martie 2019

Barcelona este o echipă aproape campioană, iar acest fapt o poate ajuta foarte mult în perspectiva acestui joc. Lyon are de partea sa rezultatul din tur, după acel 0-0, orice gol marcat de Lyon cântărește dublu. Dacă francezii vor marca și noi pe asta mizăm, atunci totul se complică pentru Barcelona. Lyon a fost într-o grupă cu Manchester City, Șahtior și Hoffenheim. Nu doar că a marcat în fiecare deplasare avută, dar Lyon s-a impus pe Etihad și nu a pierdut vreun meci din această grupă.

Lyon a avut o victorie și cinci rezultate de egalitate, a terminat cu un golaveraj de 12-11 și a furnizat cea mai mare surpriză din ultimii ani. Totuși, cu forma extrem de slabă din ultima vreme, Barcelona a marcat în șapte din ultimele nouă partide de pe propriul teren, cel puțin două goluri per meci, iar în cinci dintre acestea, cel puțin trei per meci. Dacă Messi și compania vor intra suficient de motivați, atunci nici nu o să mai conteze câte goluri poate marca Lyon, pentru că Barcelona va avea capacitatea de a marca un gol în plus. Vom vedea cu siguranță multe goluri și aici.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii