Urmareste-ne

Ponturi Spania

Ponturi pariuri Barcelona – Real Madrid (12.01.2022). “Albii” îți dublează banii

Benzema, golgheterul lui Real Madrid
Benzema, golgheterul lui Real Madrid

În semifinalele Supercupei Spaniei, pe Stadionul King Fahd din Arabia Saudită, se înfruntă Barcelona și Real Madrid. Duminică seară, câștigătoarea va întâlni pe Athletic Bilbao sau Real Madrid, în finală. Potrivit formei din prezent, “albii” pornesc ca favoriți în disputa care va începe la ora 21:00.

Barcelona, inconstantă în acest sezon

Decimată de coronavirus în ultimele zile, Barcelona nu a excelat. În ultima etapă din La Liga, a reușit doar un punct cu Granada, după ce a fost egalată în minutul 89. Formația blaugrana poate uita de titlu în acest sezon, în principal din cauza inconstanței, astfel că Supercupa reprezintă, clar, un obiectiv. 13 astfel de trofee au în palmares catalanii.

Real Madrid mizează pe Karim Benzema

Real Madrid este o echipă în formă, potrivit ultimului rezultat din La Liga, 4-1 cu Valencia. Karim Benzema este omul de bază al “albilor”, acesta ajungând la 300 de goluri marcare de-a lungul carierei în etapa care a avut loc sâmbătă. Primul El Clasico al sezonului s-a încheiat cu Real Madrid învingătoare, în octombrie, pe Camp Nou, scor 2-1. A fost a patra victorie la rând a echipei din capitala Spaniei în fața marii rivale. Real Madrid câștigă partida are cotă 1.95.

Alte trei variante

Având în vedere forma actuală, Real Madrid pare favorită cu Barcelona, echipă care se află în fața unui schimb de generații, în special după plecarea lui Lionel Messi. Mai puteți încerca și:

  • 2.89 – cota pentru Real Madrid conduce la pauză și câștigă la final
  • 3.35 – cota ca Real Madrid să învingă la cel puțin două goluri diferență
  • 12.50 – cota pentru scort corect 1-3

Bilete câștigătoare