Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Barcelona – Real Madrid, 24 octombrie 2020. Ce pariem pe El Calsico

Ponturi pariuri Barcelona – Real Madrid, 24 octombrie 2020. Ce pariem pe El Calsico vedeți la finalul articolului. Partida, ce este programtă de la ora 17:00, se anunță extrem de interesantă și puțin spectaculoasă.

Ponturi pariuri Barcelona – Real Madrid, 24 octombrie 2020

Barcelona și Real vin după niște rezultate dezastruoase, catalanii au pierdut 0-1 pe terenul lui Getafe și madrilenii au înregistrat două înfrângeri la rând, 0-1 cu Cadiz și 2-3 cu ahtior Donețk, ambele acasă. Este de așteptat ca Barca să încerce să profite de momentul nefast al lui Real, în timp ce echipa lui Zinedine Zidane nu-și permite a treia înfrângere la rând.

Barcelona – Real Madrid, 24 octombrie 2020

Înfrângerile fac ca acest El Clasico să fie unul special. Barcelona ocupă în acest moment locul 10 în La Liga, cu un meci mai puțin disputat, în timp ce Real Madrid se află pe locul trei. Catalanii pot ajunge pe podium dacă vor câștiga în această seară, iar cei de la Real ar putea trece pe primul loc dacă iau cele trei puncte.

Barcelona – Real Madrid Da & peste 2,5 goluri

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare