Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Barcelona – Villarreal (27 septembrie 2020). Messi, locomotiva Barcelonei

Ponturi pariuri Barcelona – Villarreal (27 septembrie 2020). Ultimul meci din La Liga în această seară este cel dintre Barcelona şi Villarreal. Catalanii se află în faţa primei partide din noul sezon şi, totodată, prima partidă oficială de la umilinţa istorică 2-8 cu Bayern Munchen.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Koeman trebuie să facă minuni

Ponturi pariuri Barcelona – Villarreal (27 septembrie 2020). Ronald Koeman trebuie să formeze rapid o formaţie capabilă să lupte pentru toate trofeele puse în joc, dar, în acelaşi timp, să facă tranziţia dintre vechea şi noua gardă. Messi a rămas, dar Luis Suarez, Ivan Rakitic şi Arturo Vidal, jucători importanţi în trecut şi trecuţi de prima tinereţe, au plecat de la echipă. Cei rămaşi, plus Pjanic, venit în această vară, pot forma o echipă competitivă.

Villarreal, învinsa de serviciu

Ponturi pariuri Barcelona – Villarreal (27 septembrie 2020). Villarreal a început destul de bine campionatul, în care a jucat deja de două ori. A bifat o remiză cu Huesca, 1-1 pe teren propriu, şi o victorie, 2-1 cu Eibar, de asemenea, pe teren propriu. Totuşi, la Barcelona nu a contat niciodată, ultimul meci în care a plecat neînvinsă de pe Camp Nou fiind în 2010. De atunci, au mai fost 10 dueluri, toate câştigate de catalani, 7 dintre ele la cel puţin două goluri diferenţă. „Barcelona handicap -1” are cota 2,33.

Ponturi pariuri Barcelona – Villarreal (27 septembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Barcelona – Villarreal (27 septembrie 2020). După cum spuneam, 2011 până acum, Villarreal a plecat mereu învinsă de pe Camp Nou. De altfel, precedentul succes al galbenilor în faţa catalanilor, pe orice teren, datează din 2008. Au urmat 22 de partide, dintre cele 16 au fost victoriile lui Messi şi compania şi 6 au fost remize. Acum, Barcelona nu trece prin cele mai bune momente, din punct de vedere al atmosferei de la club, iar asta se poate răsfrânge pe teren. Puteţi încerca şi:

  • 1,80 – cota pentru „ambele marchează şi peste 2,5 goluri”
  • 2,16 – cota pentru „1 pauză / 1 final”
  • 2,26 – cota pentru „peste 3,5 goluri”

Bilete câștigătoare