Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Barracas Central – Argentinos Juniors (10.07.2023). Faci profit cu argentinienii

Argentinos Juniors

Barracas Central și Argentinos Juniors se înfruntă, luni, în etapa a 24-a din Liga Profesional – Argentina. Gazdele își pot extinde seria la cinci partide fără înfrângere în campionat. De partea cealaltă, oaspeții sunt fără victorie în ultimele două meciuri. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Barracas Central, o singură înfrângere în ultimele zece meciuri

În prezent, Barracas Central este pe locul 14, cu 30 de puncte. Intră în meci după două victorii la rând, cu Belgrano, scor 2-0, și cu River Plate, scor 2-1. Barracas Central a suferit o singură înfrângere în ultimele zece partide din Liga Profesional, în rest patru succese și cinci rezultate de egalitate. Barracas Central are ca obiectiv calificarea în ediția următoare a Copei Surdamericana și va forța, fără discuție, victoria. Ricardo Centurion ar putea fi indisponibil deoarece încă se confruntă cu o accidentare la coapsă.

Argentinos Juniors, două partide la rând fără victorie în campionat

La rândul ei, Argentinos Juniors vizează clasarea în top 9 la finalul sezonului. În prezent, ocupă locul 10, cu 33 de puncte. Nu trece, însă, printr-o perioadă bună. Este fără victorie în ultimele două meciuri de campionat (0-1 cu Banfield și 0-0 cu Instituto). În deplasare, a înregistrat trei victorii, trei rezultate de egalitate și șase înfrângeri. Argentinos Juniors nu se va putea baza pe Facundo Ferreyra până la jumătatea lunii iulie, din cauza unei accidentări la gambe.

Partidele din Copa Libertadores și-au pus amprenta asupra rezultatelor obținute de Argentinos Juniors, care a fost lipsită de imaginație și calitate în ultimele jocuri. De partea cealaltă, Barracas Central a avut jocuri bune în ultimele săptămâni. Oaspeții vor forța obținerea cel puțin unui egal, iar gazdele victoria, deci anticipăm un meci captivant. Ambele marchează” are cotă 2.10.

Barracas Central - Argentinos Juniors (10.07.2023)

Barracas Central – Argentinos Juniors (10.07.2023)

Alte trei variante

  • 1.61 – este cota pentru “egal la pauză sau la final”
  • 1.64 – este cota pentru “2-4 goluri”
  • 2.48 – este cota pentru “peste 2.5 goluri”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate