Urmareste-ne

CONFERENCE LEAGUE

Ponturi pariuri Basel – Fiorentina (18.05.2023). Goluri și bani pentru pariori

Fiorentina, la un pas de calificarea în finala Cupei Italiei
Fiorentina

Basel și Fiorentina se înfruntă, joi, în manșa secundă a semifinalelor din UEFA Conference League. Italienii caută să răstoarne un deficit de 1-2, în partida tur. Ambele echipe au ca obiectiv să ajungă în ultimul act care va avea loc la Praga, luna viitoare. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Basel a arătat tărie de caracter în UEFA Conference League

Basel nu s-a calificat niciodată într-o finală europeană de-a lungul istoriei. Este, însă, foarte aproape în acest sezon după victoria din prima manșă din Toscana. Niciodată impresionantă, dar înzestrată cu o tărie de caracter formidabilă, Basel a reușit să elimine, în tururile anterioare, pe Trabzonspor (2-1 la general), Slovan Bratislava (5-4 după loviturile de departajare) și OGC Nice (4-3 la general, după prelungiri). În schimb, pe plan intern Basel dezamăgește. Este abia pe locul 6 (din 10). În weekend-ul trecut au pierdut cu Saint-Gall (1-6).

Fiorentina trebuie să fie mai atentă în defensivă

În retur, Fiorentina trebuie să fie super organizată în defensivă și să nu repete greșelile din partida tur, dacă vrea să ajungă într-o finală de cupă europeană pentru prima dată din 1990. Pentru a ajunge până în această fază a competiției, Fiorentina a depășit pe Braga (6-3 la general), Sivasspor (4-2 la general) și Lech Poznan (6-4 la general). În Serie A, formația viola este abia pe locul 8, iar calificarea la o competiție europeană pare a fi inaccesibilă prin intermediul campionatului.

Basel va forța să-și păstreze avantajul subțire obținut în partida tur și, cu siguranță, se va axa mai mult pe defensivă. Calificarea nu este, sub nicio formă, jucată. Egal la pauză sau la final” are cotă 1.87.

Ponturi pariuri Basel – Fiorentina (18.05.2023)

Ponturi pariuri Basel – Fiorentina (18.05.2023)

Alte trei variante

  • 2.17 – este cota pentru “sub 2.5 goluri”
  • 2.20 – este cota pentru “nu marchează ambele echipe”
  • 2.47 – este cota pentru “1-2 goluri”

Agenții autorizate