Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Bate Borisov – Chelsea Europa League 08.11.2018

Publicat

pe

Morata, Chelsea

Chelsea este ca și calificată în faza următoare de Europa League, londonezii nu se vor întrebuința foarte tare în acest meci.

Bate Borisov este pe ultimul loc în grupă, cu doar trei puncte acumulate, dar sunt pe această poziție din cauza golaverajului slab, pentru că și PAOK și MOL Vidi au același număr de puncte în clasament. Bate are un golaveraj de 4-7, după ce a câștigat în Ungaria cu Vidi (2-0) și a pierdut celelalte jocuri: cu PAOK 1-4 și Chelsea 1-3.

Bate Borisov nu mai este echipa ce încurca Granzii Europei, fotbalul din Belarus a scăzut foarte mult și acest lucru se reflectă și la echipa fanion a țării.


Pariul nostru gratuit pentru Bate – Chelsea gol în ambele reprize @ 1,61


Ponturi pariuri Bate Borisov – Chelsea Europa League 08.11.2018

Bate Borisov domină totuși liga națională, fiind pe primul loc în clasament, cu 69 de puncte și un golaveraj de 49-18, diferența față de a doua clasată fiind de 14 puncte. Lucrul pozitiv ce ne-a sărit în ochi, este că Bate a marcat în toate cele trei partide disputate, din Europa League.

Bate a marcat în ultimele opt meciuri de acasă, dar a și primit gol în șapte dintre acestea. Chelsea este pe primul loc în acestă grupă, cele nouă puncte acumulate, ne-au demonstrat forța fotbalului din Premier League.

Ponturi pariuri Bate – Chelsea, joi, 08 noiembrie 2018

PAOK era singura echipă ce îi putea pune probleme, mai ales în meciul din Grecia, dar și acolo, Chelsea și-a arătat forța ofensivă, chiar dacă nu a folosit primul unsprezece. Chelsea a câștigat cu același scor de 1-0, atât în fața celor de la Vidi, dar și cu PAOK.

În ultima etapă de Europa League, londonezii s-au impus cu scorul de 3-1, în fața adversarei de astăzi. Și dacă se întâmplă vreo minune, gen Steaua Roșie Belgrad, londonezii sunt ca și calificați în faza următoare a competiției. Fiind un meci fără vreo miză aparte, pontul a fost ales cu greu și sperăm că am fost inspirați.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii