Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Bayern – Liverpool Champions League 13.03.2019

Publicat

pe

Bayern

A venit și noaptea returului, în acest duel trebuie să intre doar bărbați adevărați, copiii nu au loc și nu vor face față unui asemenea meci.Ponturi pariuri Bayern – Liverpool Champions League 13.03.2019

Bayern – Liverpool. GG @ 1,62

Bayern a fost anihilată total în partida tur, nici cu Liverpool nu ne este rușine, cele două echipe s-au anihilat reciproc și rămâne să stabilească în duelul de astăzi, ce și cum?! Nemții și-au rezolvat problemele interne și acum se concentrează pe campionat și pe Champions League.

Pronosticuri fotbal Bayern – Liverpool Liga Campionilor 13 martie 2019

Bayern a marcat în ultimele două dueluri avute 11 goluri și a primit unul singur. Liverpool nu trece prin cea mai bună perioadă, consumul fizic și mental din Premier League, acolo unde nu a câștigat această competiție în noul format, plus meciurile de Champions League, acolo unde a avut o grupă de 5 stele, în compania celor de la Napoli și PSG, sunt factori determinanți ai formei „cormoranilor”. Liverpool are cinci victorii și cinci rezultate de egalitate în ultimele zece partide disputate. Absențele mai de marcă sunt la Bayern, de la nemți lipsesc: Muller și Kimmich. În timp ce de la Liverpool, notăm doar lipsa lui Milner.

De la acest meci ne așteptăm la multe goluri, așteptam acest lucru și în tur, însă la duelul din Germania totul este diferit. Bayern are un joc bazat foarte mult pe atac, mai ales în partidele de pe propriul teren. Mizăm pe Bayern că o să deschidă scorul și o să pună o presiune mare pe Liverpool prin jocul prestat. De la „cormorani” ne așteptăm la un joc pe contraatac, plus că și ei au jucători în componență care au suficientă valoare pentru a pune presiune pe fundașii lui Bayern. Un egal cu goluri, pare cel mai bun pariu.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii