Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Bayern Munchen – Dusseldorf. Cota profitabilă: 2,01

Ponturi pariuri Bayern Munchen – Dusseldorf. Cota profitabilă: 2,01! Gazdele sunt super favorite şi au o cotă extrem, extrem de mică pentru victorie. Vom merge pe un alt tip de pariu pe care îl vom explica în cele ce urmează.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ponturi pariuri Bayern Munchen – Dusseldorf

  • Bayern a reînceput perfect după pauza cauzată de pandemie şi a obţinut maximum de victorii în cele trei meciuri disputate, unde a marcat opt goluri şi a primit doar două. Este principala favorită la titlu, cu şanse mari să-l obţină din nou, şi se clasează pe locul 1, la şapte puncte distanţă de locul secund.

Cota profitabilă: 2,01

  • De partea cealaltă, Dusseldorf nu a pierdut deloc în precedentele trei partide şi a obţinut o victorie şi două egaluri. Este adevărat însă că nici nu a întâlnit vreo echipă din primele 4-5 ale campionatului. Se clasează pe primul loc de sub linia roşie, cu 27 de puncte.
  • Ne aşteptăm să piardă la scor, iar primul gol să se marcheze în intervalul 1-15 minute.

Bayern Munchen – Dusseldorf, primul gol 1-15 minute @ 2,01

Agenții autorizate