Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Bayern Munchen – Frankfurt 23.05.2020. O nouă victorie?

Ponturi pariuri Bayern Munchen – Frankfurt 23.05.2020. O nouă victorie? Liderul din Bundesliga a reînceput sezonul în stil mare, cu o victorie la Berlin. Astăzi, de la ora 19:30, primește vizita celor de la Eintracht Frankfurt.

Ponturi pariuri Bayern Munchen – Frankfurt 23.05.2020

În prima rundă, Bayern Munchen a forțat motoarele doar cât să obțină victoria la Union Berlin, unde s-a impus cu 2-0. Acum, joacă pe teren propriu, însă acest lucru nu mai este un avantaj în aceste vremuri. Cu toate acestea, ne așteptăm să vedem un meci dominat de la un capăt la altul de gazde.

O nouă victorie?

De partea cealaltă, Eintracht Frakfurt a fost învinsă în prima rundă de la revenire pe teren propriu de Monchengladbach, scor 1-3. Acum, ne așteptăm tot la un meci slab, mai ales că adversara este mult mai puternică.

Bayern – Frankfurt 1/1 @ 1.40

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii