Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Bayern München – RB Salzburg (8.03.2022). Cele mai tari pariuri pentru o partidă de foc

Bayern țintește calificarea în sferturile Champions League

Champions League își alege echipele care se vor califica în faza sferturilor de finală. După remiza din tur, Bayern și RB Salzburg se vor duela în manșa retur pentru a se califica mai departe. Jocul începe la ora 21:45, ora României. 

Bayern nu traversează cea mai bună perioadă

Gazdele din această seară nu trec prin cea mai ideală formă a sezonului. Bayernul are mai multe rezultate de egalitate și înfrângeri decât victorii în ultimele 5 partide oficiale, statistică care părea imposibilă la începutul sezonului, atunci când jocul bavarezilor era cu totul altul. Totuși, valoarea incontestabilă rămâne, chiar dacă jocul echipei mai scârțâie.

RB Salzburg poate produce surpriza

Austriecii pot produce una dintre marile surprize ale acestui sezon de Champions League: să îl elimine pe marele Bayern München încă din faza șaisprezicimilor de finală. Cei de la Salzburg au pornit cu a doua șansă într-o grupă destul de echilibrată, în care oricare formație avea șanse la calificare. Rezultatele au vorbit, iar jucătorii lui Matthias Jaissle s-au calificat dintr-o grupă cu Lille, Sevilla și Wolfsburg.

Pentru acest meci vă propunem pronosticul „GG”, deoarece Bayernul a marcat mai mereu în acest sezon, dar a și încasat. Bavarezii au puține partide fără gol încasat în acest sezon, apărarea lor cedând în multe partide, în timp ce Salzburg are un atac foarte talentat, care poate produce multe goluri și faze periculoase.

Ponturi pariuri Bayern München - RB Salzburg (8.03.2022)

Ponturi pariuri Bayern München – RB Salzburg (8.03.2022)

Alte pronosticuri Bayern München – RB Salzburg:

  • 1 @ 1.21
  • Peste 2,5 goluri @ 1.35
  • Sub 3,5 goluri @ 1.98
  • 1 & Peste 2,5 goluri @ 1.47

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate