Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Bayern – Schalke, 18 septembrie 2020. Cota profitabilă: 2,16

Ponturi pariuri Bayern – Schalke, 18 septembrie 2020. Cota profitabilă: 2,16! Bundesliga revine de astăzi, iar noul sezon începe cu un super duel. Acesta este programat să se joace de la ora 21:30 ;i poate fi urmărit pe Digisport 2, Look Sport și Telekom Sport.

Ponturi pariuri Bayern – Schalke, 18 septembrie 2020

  • Bayern Munchen debutează în noul sezon contra lui Schalke pe teren propriu. Bavarezii încep lupta pentru un nou titlu cu un mare minus, în opinia mea. Thiago pleacă la Liverpool pentru aproximativ 30 de milioane de euro și locul lui din centrul terenului va fi cu greu acoperit de vreun alt jucător. A venit în schimb Sane de la City, dar nu îl văd jucând în acea poziție. Totuși, chiar și cu această pierdere Bayern rămâne și în acest nou sezon cea mai puternică echipă din Bundesliga.

Ponturi pariuri Bayern – Schalke, 18 septembrie 2020

  • De partea cealaltă, Schalke speră să uite sezonul precedent, când a terminat mai aproape de retrogradare decât de locurile fruntașe, și în acest sezon să aibă rezultate mult mai bune. E greu de crezut că Schalke ar putea să se impună în această seară, însă are șanse bune să marcheze.

Bayern – Schalke ambele marchează @ 2,16

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare