Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Ben Shelton – Novak Djokovic. Reușește surpriza favoritul publicului?!

Și pe tabloul masculin de la US Open se dispută semifinalele. Vom analiza mai întâi duelul dintre Ben Shelton – Novak Djokovic, din cadrul primei semifinale. Partida este programată vineri, 8 septembrie, pe Arthur Ashe, cu începere după ora 22:30,ora României.

Ben, cel mai tânăr american în semifinale după 20 de ani

Ben Shelton scrie istorie la US Open. Sportivul în vârstă de 20 de ani e cel mai tânăr semifinalist american calificat în semifinale, de la Andy Roddick, în 2002. Practic în anul când se năștea Beny, Roddick făcea același spectacol pe care Shelton îl face acum.

În drumul spre careul de ași, Ben a trecut de nume importante, precum compatrioții Tommy Paul și Frances Tiafoe sau Dominic Thiem. În semifinale urmează testul suprem. Contra noului nr 1 mondial. Dar cu fanii în spate și cu moralul la cote maxime, Shelton speră să producă surpriza.

 

 

Nole accelerează spre o nouă finală la US Open

Novak Djokovic continuă să scrie istorie. Sârbul a devenit primul jucător din Era Open care face semifinale într-un an calendaristic la toate cele patru Grand Slamuri. Iar un alt record doborât de sârb e acela al nr de semifinale atinse la Grand Slamuri. 47, cu una mai mult decât Federer.

În drumul spre penultima fază a competiției, Novak nu a avut adversari grei. Ultimul a fost însă unul de top, un alt favorit al publicului, Taylor Fritz. Meciul cu Shelton se anunță la fel de greu, ca precedentul, dar Novak are toată experiența de partea sa.

Cotă de 1,67 la Ben Shelton – Novak Djokovic

Se anunță un meci de vis  în semifinala întâi de la US Open. Shelton e plin de entuziasm și vrea să producă o nouă surpriză. Doar că Djokovic vrea să atingă o nouă finală de la US Open. Credem că experiența lui Nole va face diferența și mizăm pe o nouă victorie în minimum de seturi. Pariul 3-0 Djokovic are o cotă de 1,67 în oferta Unibet!

Ponturi pariuri Ben Shelton - Novak Djokovic

Ponturi pariuri Ben Shelton – Novak Djokovic

 

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate