Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Benfica – Tondela, 4 iunie 2020. Ne dublăm banii cu un super pont

Ponturi pariuri Benfica – Tondela, 4 iunie 2020. Ne dublăm banii cu un super pont. De ora 21:15 ne așteptăm la un duel spectaculos având în vedere că cele două echipe se află în situații total opuse în clasament.

Ponturi pariuri Benfica – Tondela, 4 iunie 2020

  • Benfica este obligată să câștige acest duel, primul de la reluarea campionatului, după ce Porto s-a impus miercuri seară și a trecut pe primul loc, cu o diferență de un singur punct.

Ne dublăm banii cu un super pont

  • De partea cealaltă, Tondela nu are încă emoții în privința retrogradării pentru că se află la șase puncte peste zona roșie. Este adevărat că orice rezultat negativ o poate apropia de ultimele locuri, însă cu siguranță cu nici lanternele roșii nu se vor impune cu Benfica.
  • Așadar, mizăm pe faptul că gazdele vor câștiga ambele reprize.

Benfica – Tondela, gazdele câștigă ambele reprize @ 2.11

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate