Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Betis – Real Madrid (26 septembrie 2020). Mizăm pe goluri şi evităm surpriza?

Ponturi pariuri Betis – Real Madrid (26 septembrie 2020). Etapa a treia din La Liga le aduce faţă în faţă pe Betis şi Real Madrid, două formaţii care nu au încasat niciun gol în cele trei jocuri disputate până acum împreună. Cu toate acestea, istoria directelor ne îndeamnă să sperăm la o partidă spectaculoasă.

Betis, start fantastic

Ponturi pariuri Betis – Real Madrid (26 septembrie 2020). Betis a început cum nu se poate mai bine noul sezon de campionat. A câştigat pe terenul lui Alaves cu 1-0, după care s-a impus şi „acasă”, 2-0 în faţa lui Valladolid. În acest moment, se află pe un loc secund nesperat, lider fiind Granada, la golaveraj.

Real a pierdut la ultima vizită

Ponturi pariuri Betis – Real Madrid (26 septembrie 2020). Trupa lui Zidane nu a avut un început la fel de reuşit. Doar 0-0 pe terenul lui Sociedad şi un meci amânat o duc pe Real abia pe 10, în condiţiile în care 4 formaţii nu au niciun joc la activ, deci zero puncte. Dacă vrea să-şi apere titlul, Madridul nu poate pierde puncte în meciurile „uşoare”. Totuşi, la ultima vizita la Betis, a pierdut 1-2. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,05.

Ponturi pariuri Betis – Real Madrid (26 septembrie 2020)

Alte 4 variante

Ponturi pariuri Betis – Real Madrid (26 septembrie 2020). După cum spuneam, directele de la Sevilla au fost spectaculoase. În ultimele 4 întâlniri de acest fel au înscris ambele echipe şi s-au marcat cel puţin 3 goluri. Real are trei victorii, dintre care două cu scoruri incredibile, 6-1 şi 5-3, iar Betis a învins ultima dată. Puteţi încerca şi:

  • 1,78 – cota pentru „peste 1,5 goluri oaspeţi”
  • 1,82 – cota pentru „2 solist”
  • 1,82 – cota pentru „total goluri 3-6”
  • 8,74 – cota pentru „scor corect 1-2”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare