Urmareste-ne

Ponturi Spania

Ponturi pariuri Bilbao – Real Madrid (03.01.2022). Statistica ţine cu „albii”

Athletic Bilbao se înfruntă cu Real Madrid, pentru un loc în semifinalele Cupei Regelui. Partida este programată joi, pe San Mames. Betmag a selectat câteva ponturi, menite să rotunjească veniturile pariorilor.

Bilbao, învinsă în ultimul meci direct

Cupa Regelui a ajuns în faza sferturilor de finală. Într-una dintre partide se înfruntă Athletic Bilbao și Real Madrid, două dintre specialistele competiției. Pe 16 ianuarie, în Arabia Saudită, cele două formații au dat piept în cea mai recentă partidă. “Albii” s-au impus cu 2-0 în finala Supercupei Spaniei, însă bascii au ratat pe final un penalty.

„Coşmarul” Real Madrid

Real Madrid este un adevărat coşmar pentru Athletic Bilbao, cel puţin în ultimele patru partide. „Albii” s-au impus în fiecare merci, indiferent de competiţie. Meciul fiind pe terenul lui Athletic, va fi, cu siguranţă, unul disputat. Cu goluri de fiecare parte, după cum anticipăm. „Ambele echipe marchează” are cotă 1.75.

Alte trei variante

  • 1.65 – este cota că partida se termină la egalitate la pauză sau la final
    1.85 – este cota pentru cel puţin 10 cornere în meci
    1.90 – este cota că Real Madrid înscrie primul gol în meci

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate