Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Ponturi pariuri Blackburn – QPR (30.07.2022). Start cu goluri în Championship

Blackburn Rovers și Queens Park Rangers se întâlnesc sâmbătă după-amiază, în prima etapă din Championship. Ambele echipe se prezintă cu antrenori noi la startul noului sezon. Confruntarea de pe Ewood Park e sâmbătă, de la ora 17:00, ora României.

Blackburn, fără achiziții de marcă, dar cu un antrenor nou

Blackburn Rovers, care a terminat pe locul 7 precedenta ediție de campionat, începe noul sezon cu Jon Dahl Tomasson pe banca tehnică. Danezul a antrenat-o ultima oară pe Malmo FF. Îm ciuda unei noi ere care a început pe Ewood Park, Tomasson nu a făcut până acum schimbări radicale în echipă. Singurul transfer notabil este cel al Callum Brittain, venit de la Barnsley, dar suporterii lui Blackburn Rovers s-ar putea să fie dezamăgiți, având în vedere numărul de jucători seniori care au plecat deja la alte echipe.

Cu toate acestea, Blackburn încă mai deține destui jucători de calitate pentru o formație de start puternică sâmbătă, oferindu-i lui Tomasson timp suplimentar pentru omogenizarea lotului. În perioada precompetițională, Blackburn a disputat șase meciuri de verificare, din care a câștigat trei, două le-a încheiat la egalitate, pierzând un singur meci, chiar la începutul perioadei de pregătire.

Fostul secund al Steven Gerrard e „principal” la QPR

De partea cealaltă, și QPR se pregătește de un nou început, după plecarea lui Mark Warburton, care fusese la conducere timp de trei sezoane și 150 de meciuri. În locul său a venit Michael Beale, fostul secund al lui Steven Gerrard, atât la Glasgow Rangers, cât și la Aston Villa.
După ce a petrecut câțiva ani lucrând alături de Steven Gerrard, a fost momentul potrivit pentru Beale să profite de ocazie pentru a deveni antrenor principal. Ediția trecută de campionat s-a încheiat dezamăgitor pentru QPR, echipa coborând pe poziția a 11-a, dar Beale are libertatea de a-și impune stilul la noua sa echipă.

Pentru a compensa pierderile a numeroși oameni-cheie, au fost făcute câteva transferuri, iar fundașul Jake Clarke-Salter (ultima oară la Chelsea) și atacantul Tyler Roberts, împrumutat de la Leeds United, vor juca roluri esențiale în acest sezon.
După patru meciuri fără eșec în pre-sezon, QPR și-a încheiat pregătirile cu o înfrângere cu 3-0 pe teren propriu în fața celor de la Crystal Palace. În ultimele trei directe, două câștigate de QPR și unul de Blackburn, nu au marcat ambele echipe, dar credem că acum ne așteaptă un GG pe Ewood Park. „Ambele marchează” are cotă 1.71.

Ponturi pariuri Blackburn - QPR (30.07.2022)

Ponturi pariuri Blackburn – QPR (30.07.2022)

Alte trei ponturi Blackburn – QPR

  • PSF X @ 1,73
  • ambele marchează și sub 4,5 goluri @2,22
  • x @ 3,50

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate