Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Boca Juniors – Corinthians (05.07.2022). Se decide calificarea în sferturile Copei Libertadores

Boca Juniors nu a învins-o încă pe Corinthians în această ediție a Copei Libertadores
Boca Juniors, favorită cu Talleres

Boca Juniors și Corinthians luptă în această săptămână pentru un loc în sferturile de finală ale Copei Libertadores. După 0-0 în prima manșă din optimi, calificarea se joacă pe La Bombonera din Buenos Aires. Iată în ce condiții vă puteți dubla investiția.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Calificarea în sferturi se decide în Argentina

Va fi a patra confruntare dintre Boca Juniors și Corinthians în actuala ediție a Copei Libertadores, după ce s-au întâlnit și în faza grupelor. După 2-0 pentru Corinthians și 1-1 pe terenul celor de la Boca Juniors în grupe, a urmat o remiză fără goluri în Brazilia, în prima manșă din optimi. În ciuda faptului că a rămas neînvinsă în fața Bocăi Juniors în cele două întâlniri din faza grupelor, Corinthians nu a reușit să termine pe primul loc, irosind un avantaj de 1-0 cu Always Ready în ultimul meci. Întâlnirea respectivă s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar Corinthians a terminat pe poziția secundă, la un punct după Boca Juniors. Cele două echipe s-au întâlnit și în faza eliminatorie, iar după 0-0 în Brazilia, calificarea în sferturi se decide pe terenul sextuplei câștigătoare a Copei Libertadores.

Ambele echipe vin după eșecuri în campionat

După duelul din Copa Libertadores, ambele echipe au evoluat în competițiile interne, Și ambele au pierdut meciurile din weekendul trecut. În Primera Division din Argentina, Boca Juniors a pierdut drastic pe teren propriu, 0-3 cu Banfield, în timp ce Corinthians a cedat cu 0-4 la Fluminense, în etapa a 15-a din Brasileiro Serie A. Pentru gruparea braziliană a fost pentru prima oară de la jumătatea lunii iunie când a primit gol. De la remiza din deplasare cu Athletico Paranaense, 1-1, Corinthians a bifat patru meciuri la rând fără gol primit, ultimele două fiind însă remize albe. Împovărată după eșecul drastic din campionat, Corinthians s-ar putea să cedeze și pe La Bombonera. „Boca Juniors câștigă cel puțin o repriză” are cotă 1.58.

Ponturi Boca Juniors - Corinthians (05.07.2022)

Ponturi Boca Juniors – Corinthians (05.07.2022)

Alte trei ponturi pariuri Boca Juniors – Corinthians

  • 1,53 – cota pentru „peste 1,5 goluri”
  • 2,00 – cota pentru „1 solist”
  • 2,21 – cota pentru „GG”

 

Agenții autorizate