Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Bologna – Juventus 22 iunie 2020. Victorie ușoară?

Ponturi pariuri Bologna – Juventus 22 iunie 2020. Victorie ușoară? Torinezii trebuie să demonstreze că pierderea Cupei a fost doar o întâmplare. Astăzi, de la ora 22:45, se deplasează la Bologna.

Ponturi pariuri Bologna – Juventus 22 iunie 2020

  • După 26 de etape, Bologna nu are niciun stres, fiind la mijlocul clasamentului, departe de grijile retrogradării și departe și de cupele europene. Din acest motiv, nu credem că va face un meci foarte mare împotriva lui Juventus.

Victorie ușoară?

  • De partea cealaltă, Juventus are nevoie de victorie ca de aer ca să nu piardă primul loc în clasament, așa că ne așteptăm să vedem o victorie clară din partea torinezilor.

Bologna – Juventus 2 @ 1.60

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate