Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Borac Banja Luka – CFR Cluj (13 iulie 2021). Cotă 1,80 pentru un succes cu goluri

Ponturi pariuri Borac Banja Luka – CFR Cluj (13 iulie 2021). În această seară, de la ora 21:00, campioanele Bosniei şi României se întâlnesc în manşa a doua a turul întâi preliminar din Liga Campionilor. CFR s-a impus cu 3-1 în primul meci şi este favorită fără dubiu la calificare.

Nici antrenorul bosniac nu mai crede în calificare

Ponturi pariuri Borac Banja Luka – CFR Cluj (13 iulie 2021). Borac Banja Luka încă nu a început competiţiile interne, astfel că partidele cu CFR Cluj vor fi primele din sezon. În tur, au pierdut la două goluri, dar golul înscris la Cluj nu va mai conta. UEFA a scos regula golului din deplasare, astfel că Borac are nevoie de un succes la 3 goluri pentru o calificare directă, în timp ce una la două reuşite diferenţă ar împinge meciul în prelungiri. Antrenorul Maksimovic nu este prea convins că elevii lui pot face asta. „Ar fi o mare surpriză dacă am elimina echipa din Cluj! Vom da totul pe teren, dar există o diferență serioasă față de ei la nivel calitativ“, a spus tehnicianul bosniacilor.

Şumudică nu vrea să piardă meciul

Ponturi pariuri Borac Banja Luka – CFR Cluj (13 iulie 2021). CFR Cluj a arătat bine în amicalele de pregătire din această vară, după care a bătut cu 3-1 pe Borac în meciul tur. A venit însă Supercupa, unde a pierdut cu Universitatea Craiova la lovituri de departajare, după 0-0. Şumudică a admis că oltenii au fost o echipă mai bună decât Borac şi a precizat că în Bosnia îl interesează să nu piardă: „Ne așteptăm la o atmosferă incendiară, dar vom face tot ceea ce ține de noi să ne calificăm. Plecăm cu un avantaj de două goluri și sperăm să menținem, cel puțin, acest avantaj. Cel mai important e ca echipa să meargă mai departe. Pe mine asta mă interesează, nu altceva“. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,80.

Ponturi pariuri Borac Banja Luka – CFR Cluj (13 iulie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Borac Banja Luka – CFR Cluj (13 iulie 2021). Înaintea meciului decisiv pentru calificarea în turul preliminar secund, CFR e favorită. Experienţa şi valoarea sunt de partea ardelenilor, care au obţinut rezultate bune în ultimii ani în Europa. Borac nu a câştigat niciodată o dublă eliminatorie, iar singura dată când a avansat în întrecerile continentale a fost sezonul precedent, când a eliminat Sutjeska Niksic într-o singură manşa (1-0 acasă). Puteţi încerca şi:

  • 1,93 – cota pentru „nu marchează ambele”
  • 2,30 – cota pentru „Borac nu înscrie”
  • 2,35 – cota pentru „2 pauză / 2 final”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate