Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Borna Gojo – Novak Djokovic. Nole ne aduce banii!

Am ajuns în săptămâna a doua la US Open și vom analiza mai întâi confruntarea Borna Gojo – Novak Djokovic, din cadrul optimilor de finală ale competiției. Partida este programată luni dimineața, 4 septembrie, pe Arthur Ashe, cu începere după ora 02:30, ora României.

Croatul, o altă surpriză de la US Open

Borna Gojo a fost una din surprizele plăcute ale acestei ediții de la US Open. Plecat din calificări, croatul a ajuns până în turul patru la New York. În drum spre optimi, Borna a trecut de Dellien, McDonald și Vesely.

Adevăratul test vine turul patru, contra liderului mondial. Dar Gojo va încerca să își folosească la maxim principala sa armă, serviciul și să iasă cu fruntea sus din prima sa dispută contra sârbului.

Victorie cu emoții pentru Nole în ultimul meci

De partea cealaltă, Novak Djokovic a avut ceva emoții în ultima partidă jucată. Sârbul a fost condus cu 2-0 la seturi de către compatriotul Laslo Djere, dar Novak a avut forța să revină. Ca un adevărat campion, Nole a gestionat perfect ultimele 3 seturi ale meciului.

Anterior, Nole nu a avut probleme, în fața lui Zapata Miralles și Muller. Djokovic nu vrea să mai întâmpine probleme cu Gojo și va încerca să încheie rapid partida.

Cotă de 1,60 la Borna Gojo – Novak Djokovic

Ce ați jucat la Gojo – Djokovic? Croatul a fost surpriza de până acum de la US Open, dar primul test adevărat vine în fața noului lider mondial. Djokovic a avut de tras în disputa cu Djere, dar nu mai vrea să risipească efort aiurea și contra lui Gojo. Vom miza pe un meci cu maxim 30 de game-uri. Pariul sub 30,5 game-uri are o cotă de 1,60!

Ponturi pariuri Borna Gojo - Novak Djokovic

Ponturi pariuri Borna Gojo – Novak Djokovic

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate