Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: Bosnia – Italia. Bella Italia

Italia U21

Ponturi Pariuri: Bosnia – Italia. După foarte mult timp, italienii au reușit să-și construiască o generație puternică. Asta înseamnă să ai o pasiune, să ai determinare să ai doza aceea de nebunie care să te facă să nu cedezi în momentele grele. Italia are o echipă tânără, iar aceste lucru o să conteze enorm în următorii ani.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Bosnia – Italia

După opt meciuri jucate, după opt victorii obținute, Italia încearcă o a noua. Meciul nu o să fie unul ușor, Bosnia a avut și are fotbaliști talentați, fotbaliști ambițioși, fotbaliști care vor da tot ce pot pentru țara lor. Pentru Italia, faptul că are victorii pe linie este un lucru imens, iar dacă o să termine cu zece astfel de rezultate, o să fie o mulțumire sufletească a întregii națiuni. Grupa nu a fost una dificilă, dar la rezultatele pe care le avea Italia în ultimii ani, orice era posibil. În deplasările de până acum, Italia a primit doar două goluri, a marcat cel puțin două în fiecare meci, iar golaverajul la general este de 25-3.

Ponturi Bosnia vs Italia din 15.11.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru Bosnia – Italia

Bosnia și-a cam terminat șansele la calificare, cele 6 puncte ce o despart de Finlanda, nu se pot recupera în aceste două partide rămase de disputat. Egalul cu Grecia de acasă, acel 2-2, este și cel care face diferența în favoarea finlandezilor, cu două puncte în plus, poate că Bosnia avea o șansă mai bună la calificare. Înfrângerile pe linie din deplasările de până acum, au contat și ele enorm, să pierzi tu în Armenia, dar și în Grecia, au fost lucruri destul de urâte pentru bosniaci.

  • 1,38 este cota pentru 1X
  • 1,90 este cota pentru peste 2,5 goluri în meci
  • 1,67 este cota pentru GG
  • 2,09 este cota pentru peste 1,5 goluri marcate de Italia

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare