Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Botafogo – America Mineiro (15.07.2022). Toată presiunea e pe gazde

Botafogo

Botafogo și America Mineiro se întâlnesc la noapte în manșa secundă a optimilor de finală ale Cupei Braziliei. În tur, America Mineiro s-a impus cu 3-0, iar acum are șansa de a avansa în sferturi pentru a doua oară în trei ani.

Botafogo, fără gol marcat în trei din ultimele patru meciuri

Gazdele de la Botafogo au început slab meciul din prima manșă, iar acum au o sarcină grea în tentativa de a avansa în sferturile Cupei Braziliei. În acest moment, Botafogo se află într-un declin ofensiv, fără gol marcat în trei din ultimele patru meciuri în toate competițiile. În acest interval, gazda confruntării din manșa secundă are o singură victorie, 1-0 la Bragantino, în Serie A.

America MG, fără gol marcat în ultimele patru deplasări

Înaintea primei manșe din optimi, America Mineiro trecea printr-o criză, venind după cinci meciuri la rând fără victorie, în care a bifat patru înfrângeri și o remiză. Astfel, setea de victorie era imensă pentru elevii lui Vagner Mancini, care s-au mobilizat și s-au impus cu 3-0. Și asta după un meci în care au tras șapte șuturi pe poartă. Următorul pas pentru ei ar fi îmbunătățirea jocului în deplasare, unde au părut pasivi când sunt în posesie și le este frică să-și asume riscuri. America Mineiro e fără gol marcat în ultimele patru meciuri în deplasare și e posibil să nu marcheze nici în returul cu Botafogo. Un meci unde mergem pe victoria gazdelor. „Botafogo câștigă” are cotă 1.91.

Ponturi pariuri Botafogo - America Mineiro (15.07.2022)

Ponturi pariuri Botafogo – America Mineiro (15.07.2022)

Alte trei ponturi pariuri Botafogo – America Mineiro

  • 1,54 – cota pentru „sub 2,5 goluri”
  • 1,65 – cota pentru „NU marchează ambele”
  • 2,95 – cota pentru „Botafogo câștigă la zero”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate