Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Botoșani – CFR Cluj, 20 iunie 2020. Pariem cu încredere această cotă

Ponturi pariuri Botoșani – CFR Cluj. Pariem cu încredere acest pont! Duelul dintre cele două echipe se anunță mult mai echilibrat decât pare la prima vedere, mai ales că formația lui Dan Petrescu nu s-a descurcat deloc bine în partida cu FCSB. A câștigat-o, dar a fost dominată copios.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ponturi pariuri Botoșani – CFR Cluj, 20 iunie 2020

  • Botoșani a pierdut în runda precedentă la Astra Giurgiu și se află în acest moment pe locul cinci, cu 24 de puncte, la două de FCSB, ocupanta ultimei poziții pe podium. Moldovenii au însă un meci în minus față de celelalte patru echipe și două față de Astra.

Pariem cu încredere acestă cotă

  • De partea cealalată, CFR Cluj vine după victoria absolut nemeritată cu FCSB. Autogolul lui Ovidiu Popescu a fost decisiv pentru clujeni. Rezultatul este extrem de imporant în economia luptei la titlu și poate fi cel care să le ofere titlu la finalul play-off-ului. Ne așteptăm să nu impresioneze prin joc nici astăzi, dar să se impună.

Botoșani – CFR Cluj 2 @ 2,00

+ posts

Promotii