Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Bragantino – Avai (09.07.2022). Meci de 6 puncte!

Bragantino - Avai este meciul care deschide etapa cu numărul 16 din Brazilia
Bragantino - Avai este meciul care deschide etapa cu numărul 16 din Brazilia

Bragantino – Avai este meciul care deschide etapa cu numărul 16 din Brazilia. Fluierul de start se dă la ora 22:30, iar BETMAG v-a pregătit 1+3 ponturi pariuri, numai bune de încercat. Avem cote pentru toate buzunarele, între 1,57 şi 3,60.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bragantino are atac, dar şi probleme în apărare

Au trecut 15 etape, iar Bragantino nu reuşeşte deloc să urce în clasamentul brazilian. Mai mult, proiectul Red Bull din Brazilia (să nu uităm cum arată RB Leipzig şi RB Salzburg în Europa) nu pare să prindă aripi (ştiţi reclama). Cu o linie de clasament 4-6-5, gazdele de azi au cumulat 18 puncte şi sunt la doar o lungime de… retrogradare. Dacă în atac lucrurile merg ok cu 20 de goluri marcate (doar liderul Palmeiras, Atletico Mineiro şi Internacional au înscris mai mult), în defensivă sunt probleme. Bragantino a încasat 20 de goluri, locul 4 în topul celor mai slabe apărări.

Avai, 5 înfrângeri afară

Iar una dintre echipele care a scos mingea din poartă de mai multe ori e Avai. Oaspeţii au golaveraj 18-23, dar acelaşi număr de puncte cu adversarii de azi. Linia de clasament pentru Avai este 5-3-7, deci tot 18 puncte. Foarte important, însă, 14 dintre ele au fost câştigate pe teren propriu. În deplasare, Avai are cinci înfrângeri din 7 meciuri.

Formă slabă de ambele părţi

Nu doar la numărul total de puncte sunt cele două formaţii egale. În ultimele 3 etape au avut rezultate la fel de slabe, fiecare bifând câte două înfrângeri şi un egal. Chiar dacă, în acest moment, Bragantino şi Avai sunt egale, obiectivele sunt diferite. După cum spuneam, au un avans de un punct faţă de zona retrogradării, dar Bragantino ţinteşte măcar o participare în Copa Libertadores (adică top 6). Timp mai are să recupereze cele 6 puncte care o despart de vârful clasamentului, iar primul pas îl poate face diseară. „1 şi sub 3,5 goluri” are cota 2,25 (folosind Bet Builder de la Fortuna).

Bragantino - Avai

Bragantino – Avai

Alte 3 ponturi pariuri la Bragantino – Avai

  • 1,57 – cota pentru „1 solist”
  • 1,85 – cota pentru „1 şi peste 1,5 goluri”
  • 3,60 – cota pentru „peste 1,5 goluri gazde şi oaspeţii nu marchează”

Agenții autorizate