Urmareste-ne

Ponturi specialisti

Ponturi pariuri Brazilia – Ecuador (27 iunie 2021). Cotă 2,04 pentru un succes aşteptat

Ponturi pariuri Brazilia – Ecuador (27 iunie 2021). Bătrânul Continent se bucură de Euro 2020 (în 2021), iar America de Sud are Copa America. În ultima etapă a grupei B, Brazilia întâlneşte Ecuador, de la miezul nopţii, într-un meci decisiv pentru oaspeţi.

Brazilia, victorii pe linie

Ponturi pariuri Brazilia – Ecuador (27 iunie 2021). Brazilia are un parcurs perfect până acum, cu punctaj maxim după primele 3 meciuri şi calificarea asigurată de pe primul loc în grupă. Columbia e şi ea calificată, dar şi-a terminat jocurile în grupă, iar Ecuador, Peru şi Venezuela luptă pentru celelalte două locuri calificante. Ultimele două echipe au meci direct. Brazilia nu pare dispusă să facă nicio concesie, aşa că pentru Ecuador va fi foarte greu.

Ecuador se poate califica şi cu înfrângere la 3 goluri

Ponturi pariuri Brazilia – Ecuador (27 iunie 2021). Ecuador are 2 puncte, la fel ca Venezuela, dar un golaveraj mai bun, în condiţiile în care a fost egal în partida directă. Ecuador are nevoie să obţină cel puţin acelaşi număr de puncte ca Venezuela cu Peru. Iar dacă e să piardă ambele, Ecuador se califică şi în cazul în care e învinsă la o diferenţă cu două goluri mai mare. „1 şi sub 3,5 goluri” are cota 2,04.

Ponturi pariuri Brazilia – Ecuador (27 iunie 2021).

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Brazilia – Ecuador (27 iunie 2021). Ecuador nu i-a mai dat gol Braziliei din 2011, iar de atunci au fost 5 partide directe, 4 victorii carioca şi o remiză albă. Cel mai recent, s-au întâlnit la începutul acestei luni, în preliminariile pentru CM2022. S-a jucat în Brazilia, iar gazdele s-au impus fără probleme cu 2-0. Puteţi încerca şi:

  • 1,83 – cota pentru „Ecuador nu marchează”
  • 2,05 – cota pentru „1 pauză / 1 final”
  • 2,20 – cota pentru „Brazilia câştigă la cel puţin două goluri diferenţă”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare