Urmareste-ne

Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri Brazilia – Paraguay (02.02.2022). Sud-americanii ne aduc banii

Deja calificată la Cupa Mondială Qatar 2022, Brazilia înfruntă pe Paraguay, la Belo Horizonte, pe 2 februarie, la ora 02:30. Selecao este neînvinsă în această campanie, în timp ce selecționata lui Guillermo Barros Schelotto pare ieșită din lupta pentru primele cinci locuri, după înfrângerea din ultima rundă, cu Uruguay. Betmag a selectat câteva ponturi pentru acest meci, în care elevii lui Tite sunt, clar, favoriți.

Brazilia, o forță pe teren propriu

În etapa trecută, Brazilia a remizat, 1-1, în deplasare cu Ecuador. 11 victorii și trei rezultate de egalitate a înregistrat Selecao până în prezent. Principalul obiectiv al elevilor lui Tite este doar să termine grupa în fața Argentinei, aflată la patru puncte în spate. Pe teren propriu, Brazilia are șase victorii din tot atâtea partide, în această campanie, perioadă în care a primit un singur gol, reușind 15.

Uruguay, șanse minime de calificare

Doar Venezuela (10) a câștigat până acum mai puține puncte față de Paraguay (13). În prezent, Paraguay este la șase puncte de Uruguay (locul 5) și la șapte de primele locuri care asigură calificarea directă la Cupa Mondială, deci soarta selecționatei lui Guillermo Barros Schelotto pare pecetluită, dacă rezultatele nu o vor ajuta în această rundă. În partida tur, Brazilia s-a impus, scor 2-0, pe terenul Paraguayului. De altfel, în ultimele trei partide directe, Selecao le-a marcat zece goluri. “Brazilia câștigă la cel puțin două goluri diferență” are cotă 1.78.

 

Alte trei variante

  • 1.75 – este cota pentru cel puțin cinci cartonașe galbene în meci
  • 1.96 – este cota pentru cel puțin șase cornere Brazilia
  • 2.50 – este cota pentru gol marcat Junior Vinicius

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate