Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Breidablik – Fylkir Reykjavik (07.07.2023). Faci profit cu islandezii

Breidablik

Breidablik și Fylkir Reykjavik se înfruntă, vineri, Besta deild karla – Islanda. Echipele sunt despărțite de două locuri și șase puncte în clasament. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Breidablik luptă pentru titlu

În prezent, Breidablik este pe locul 3, cu 24 de puncte. Intră în meci după o serie de patru partide fără victorie (o înfrângere și un rezultat de egalitate). În etapa trecut a pierdut cu Kopavogur, scor 2-5. În play-off-ul preliminar pentru Liga Campionilor, Breidablik a depășit fără emoții pe Tre Penne (7-1) și Buducnost Podgorica (5-0). În campionat, pe teren propriu, Breidablik a înregistrat trei victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere, golaveraj 13-10.

Fylkir Reykjavik, penultima în clasament

De partea cealaltă, Fylkir Reykjavik este în partea a doua a clasamentului, pe locul 11, penultimul, cu doar 12 puncte. Întră în meci după patru partide la rând fără victorie (două rezultate de egalitate și două înfrângeri), golaveraj 20-28. În etapa trecută, a pierdut, pe teren propriu, scor 1-3, cu Vikingur Reykjavik. În deplasare, Fylkir Reykjavik nu a înregistrat niciun succes (două remize și trei înfrângeri), golaveraj 4-8.

Breidablik are șapte victorii la rând în toate competițiile cu Fylkir Reykjavik și credem că vineri va obține încă un succes. “Breidablik câștigă și nu primește gol” are cotă 2.08.

Breidablik - Fylkir Reykjavik (07.07.2023)

Breidablik – Fylkir Reykjavik (07.07.2023)

Alte trei variante

  • 1.52 – este cota pentru “3-6 goluri”
  • 1.62 – este cota pentru “Breidablik conduce la pauză și câștigă la final”
  • 2.16 – este cota pentru “Fylkir Reykjavik nu marchează”

Joacă responsabil!

Agenții autorizate