Urmareste-ne

Ponturi Italia

Ponturi pariuri Brescia – Cosenza (01.06.2023). Pariem pe gazde și câștigăm

Brescia e favorita manșei secunde a barajului de menținere în Serie B
Brescia e favorita manșei secunde a barajului de menținere în Serie B

Brescia și Cosenza se înfruntă joi seara, în manșa secundă a barajului de menținere în Serie B. În tur, Cosenza s-a impus cu 1-0. Confruntarea de pe stadionul Mario Rigamonti este programată de la ora 21:30, ora României.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Brescia, patru victorii la rând în directe când a fost gazdă

Brescia și Cosenza au terminat întrecerea din Serie B pe locurile 16 și 17, ambele cu câte 40 de puncte, la un singur punct de retrogradarea directă. Cele două au intrat într-un baraj, în dublă manșă, pentru stabilirea celei de-a patra echipe retrogradate în Serie C. Odată cu instalarea lui Daniele Gastaldello în februarie, Brescia spera să se îndepărteze de zona periculoasă a clasamentului. Dar sub comanda acestuia, „rândunelele” nu au obținut decât trei victorii în 14 meciuri în sezonul regular.

Astfel, Brescia nu a mai putut evita barajul de menținere în Serie B, iar acum are de recuperat deficitul din tur, după înfrângerea cu 0-1. Gazdele speră să rămână în Serie B și mizează pe statistica din directe. Ultimele patru întâlniri dintre Brescia și Cosenza disputate în Lombardia s-au încheiat cu victoria gazdelor. Totodată, în cele mai recente cinci meciuri disputate pe propriul teren, Brescia a obținut două victorii și două remize, suferind un singur eșec.

Cosenza, cea mai slabă în deplasare din Serie B

De partea cealaltă, în ciuda faptului că a obținut o victorie la limită în tur, Cosenza e conștientă de parcursul modest din deplasare. Cu doar două victorii externe tot sezonul, echipa lui William Viali va avea viață grea pe „Mario Rigamonti”. În sezonul 2022/2023 de Serie B, Cosenza a avut cel mai slab bilanț în deplasare, cu numai 12 puncte acumulate în 19 partide. Doar Como mai are doar două victorii în deplasare. Este de remarcat faptul că oaspeții Bresciei au marcat doar 10 goluri în deplasare, primind în schimb 35. În concluzie, e cam greu pentru Cosenza să scoată un rezultat pozitiv joi seara și sunt șanse mari să se îndrepte spre Serie C după acest meci. „PSF 1” are cotă 1.73.

Ponturi pariuri Brescia - Cosenza (01.06.2023)

Ponturi pariuri Brescia – Cosenza (01.06.2023)

Alte trei ponturi pariuri Brescia – Cosenza

  • 1.56 – este cota pentru „Brescia câștigă cel puțin o repriză”
  • 1.71 – este cota pentru „nu marchează ambele”
  • 1.73 – este cota pentru „Brescia deschide scorul”

 

Agenții autorizate