Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Brest – PSG. Facem bani în așteptarea lui Messi

Ponturi pariuri Brest – PSG 20 august. Facem bani în așteptarea lui Messi, care nu va juca nici în această seară la noua lui echipă.

Ponturi pariuri Brest – PSG 20 august. Facem bani în așteptarea lui Messi

Brest a început destul de bine noul sezon, reușind să obțină două rezultate de egalitate în primele două meciuri, ambele cu echipe mai valoroase. Primul cu Lyon, 1-1, apoi cu Rennes, tot 1-1. Acum are cel mai greu meci, pe teren propriu cu PSG.

Ponturi pariuri Brest – PSG 20 august. Facem bani în așteptarea lui Messi

Parizienii încă așteaptă debutul lui Messi, dar momentan nu se va întâmpla în acest meci. Argentinianul nu este în lotul celor de la PSG pentru această partidă.

Chiar și așa, ne așteptăm să vedem o victorie a parizienilor. Pentru o cotă mai mare mergem pe 2 pauză/2 final la cota 1.80.

Brest – PSG 2/2 @ 1.80

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate