Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Bulgaria – Ungaria, 8 octombrie 2020. Cota profitabilă: 2,23

Ponturi pariuri Bulgaria – Ungaria, 8 octombrie 2020. Cota profitabilă: 2,23. Învingătoarea acestei partide va disputa una dintre finalele barajului pentru Euro 2021 cu câştigătoarea dintre Islanda şi România.

Ponturi pariuri Bulgaria – Ungaria, 8 octombrie 2020

  • Bulgaria se află cel mai aproape de un turneu final după participarea de la Euro 2004. Deşi a avut un parcus foarte slab în Grupa A şi a terminat pe locul patru, iată că are totuşi şansa să ajungă la Euro 2021 dacă trece de Ungaria şi apoi de învingătoare dintre Islanda şi România. Totuşi, bulgarii nu se află în cea mai bună formă după ce au arătat în Liga Naţiunilor, au remizat 1-1 acasă cu cu cei din Irlanda și au pierdu 0-1 în deplasare cu cei din Țara Galilor.

Ponturi pariuri Bulgaria – Ungaria

  • De partea cealaltă, Ungaria se află aproape de al doilea Euro la rând după participarea din 2016, când a impresionat şi a trecut de faza grupelor. La fel ca adversara sa, Ungaria a terminat pe patru Grupa E, având totuşi un număr dublu de puncte. În noua ediţia a Ligii Naţiunilor, ungurii au reuşit o victorie importantă în Turcia, scor 1-0, și apoi au pierdut 2-3 acasă cu Rusia. Consider selecţionata Ungariei mult mai bună ca cea a Bulgariei, drept pentru care merg pe 2 solist.

Bulgaria – Ungaria 2 @ 2,23

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii