Urmareste-ne

Ponturi Italia

Ponturi pariuri Cagliari – Bologna (11.01.2022). Cotă de 1,91 pentru victoria echipei lui Răzvan Marin

Răzvan Marin luptă cu Cagliari pentru evitarea retrogradării

Cagliari – Bologna este singurul meci al zilei din Serie A. Gazdele, la care joacă Răzvan Marin, se află pe loc retrogradabil și încearcă cu disperare să iasă din „zona fierbinte”. Meciul de pe Sardegna Arena începe la ora 21:45. Ambele echipe au probleme de lot. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cagliari doar două victorii în 20 de meciuri

Cagliari a început anul cu o victorie în Serie A, 2-1 pe terenul celor de la Sampdoria. Echipa la care joacă internaționalul român nu mai câștigase în campionat de pe 17 octombrie 2021, culmea, tot în fața Sampdoriei, scor 3-1. Acestea sunt de altfel singurele succese ale lui Cagliari în actuala stagiune. De la acel moment au urmat 11 meciuri în Serie A fără victorie, sarzii înregistrând șapte înfrângeri și patru remize.

Cu două victorii și șapte remize, Cagliari ocupă locul 18 (antepenultimul), cu 13 puncte. Indiferent de rezultatul confruntării din această seară nu va părăsi poziția pe care se află. E momentan la patru puncte de locul 17.

Bologna se mișcă bine în deplasare

De partea cealaltă, Bologna nu a jucat încă în acest an, partida cu Inter fiind amânată. Vine însă după o victorie categorică pe terenul lui Sassuolo, scor 3-0. E la distanță mare de locurile retrogradabile, astfel că abordează fără presiune confruntarea cu Cagliari. În același timp, vrea să urce în clasament. Se prezintă bine în deplasare, unde s-a impus în trei din ultimele patru meciuri. Bologna a furnizat de asemenea și o surpriză la începutul lunii decembrie, când a învins-o pe AS Roma, cu 1-0.

Înaintea meciului din această seară, Bologna este pe locul 12, cu 27 de puncte, cu unul mai puțin decât Sassuolo și Empoli, dar și cu două meciuri mai puțin disputate decât echipele din fața sa.

Alte trei variante

În tur, Bologna s-a impus cu 2-0. În precedenta ediție de campionat, cele două echipe și-au împărțit victoriile. Bologna a câștigat acasă cu 3-2, iar Cagliari și-a valorificat la rândul ei avantajul terenului propriu, impunându-se cu 1-0.

  • 1,68 – cota pentru „PSF X” (pauză sau final egal)
  • 1,65 – cota pentru GG (ambele marchează)
  • 2,10 – cota pentru GG3+

Bilete câștigătoare