Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Camerun – Algeria (25.03.2022). Golurile ne aduc banii în derby-ul din Play-off

Selecționata cameruneză poate obține un rezultat bun în partida cu Algeria

O altă dublă care aduce față în față două dintre cele mai puternice naționale de pe continentul african este cea dintre Camerun și Algeria. Partida tur se va disputa la ora 19:00, ora României.

Camerun poate obține un rezultat bun acasă

Gazdele de azi au avut un turneu al Cupei Africii foarte bun. Chiar dacă au terminat pe 3, camerunezii au demonstrat faptul că au una dintre cele mai puternice formații de pe continent, din punct de vedere defensiv, cât și din punct de vedere ofensiv. Selecționata Camerunului a marcat 14 goluri și a încasat doar 7 în cele 7 partide jucate la turneul final, acolo unde au impresionat pe toată lumea prin forța colectivă dovedită.

Algeria a dezamăgit la Cupa Africii

Una dintre marile dezamăgiri ale ultimul turneu final este Algeria, selectionată care a câștigat trofeul în 2019. În acest an lucrurile nu au mai stat la fel de bine pentru algerieni, care au fost eliminați încă din faza grupelor, fiind învinși chiar și de naționala din Guineea Ecuatorială. Grupa de calificare pentru play-off-ul Cupei Mondiale nu a fost deloc ușoară, dar, în cele din urmă, Algeria s-a calificat, cu 14 puncte, dar cu naționala din Burkina Faso la doar 2 puncte în urmă, care a ținut pasul cu algerienii până în ultimele etape.

Noi vom paria „GG sau 3+”, deoarece toate întâlnirile de până acum între cele două naționale s-au încheiat cu goluri de o parte și de alta, iar noi ne așteptăm ca tradiția să se respecte și pariul să fie câștigător.

Ponturi pariuri Camerun - Algeria (25.03.2022)

Ponturi pariuri Camerun – Algeria (25.03.2022)

Alte pronosticuri Camerun – Algeria:

  • Peste 1,5 goluri @ 1.57
  • Peste 2,5 goluri @ 2.75
  • X2 @ 1.30
  • 2 @ 2.35

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate