Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Canada – Jamaica (27.03.2022). Se decide calificarea la Mondiale?

Canada şi Jamaica se înfruntă în penultima etapă a calificărilor nord-americane pentru Mondialul din Qatar
Canada şi Jamaica se înfruntă în penultima etapă a calificărilor nord-americane pentru Mondialul din Qatar

Canada şi Jamaica se înfruntă în penultima etapă a calificărilor nord-americane pentru Mondialul din Qatar. Presiunea e pe favoriţi, care au nevoie de cel puţin un punct. Cele mai tari ponturi la pariuri în Canada – Jamaica le găsiţi în rândurile următoare.

Canada, lider… aproape neînvins

Canada a avut o campanie de calificare senzaţională şi putea chiar să aibă biletele de Qatar asigurate de joi, când a jucat în Costa Rica. Venea după 11 etape fără înfrângere şi mai avea nevoie de un singur punct. Lucrurile nu au mers tocmai conform planului, iar Kaye a luat două galbene în 34 de minute şi şi-a lăsat colegii în inferioritate. Costa Rica a deschis scorul în prelungirile primei reprize. În ciuda eforturilor făcute de Canada în 10 oameni, a rămas 1-0 pentru gazde, iar naţionala condusă de John Herdman mai trebuie să aştepte.

Jamaica, 5 puncte din 8, în deplasare

Jamaica a dezamăgit în aceste preliminarii, fiind, în prezent, abia pe locul 7 din 8. Iar jucătorii de valoare nu îi lipsesc, în frunte cu Leon Bailey şi Michail Antonio. Ultimul lipseşte din lot, iar eficienţa lui (două goluri în trei meciuri), îi va lipsi Jamaicăi. Până acum, caraibienii au strâns opt puncte, dintre care cinci în deplasare. În tur, au scos un punct, 0-0, dar în deplasare statistica nu e deloc încurajatoare. Jamaica n-a câştigat niciodată pe tărâm canadian şi nu pare capabilă să rescrie istoria. „1 şi sub 3,5 goluri” are cota 1,90.

Ponturi pariuri Canada - Jamaica (27.03.2022)

Ponturi pariuri Canada – Jamaica (27.03.2022)

Alte 3 ponturi pariuri Canada – Jamaica (27.03.2022)

Pe teren propriu, Canada a mers excelent, cu 16 puncte din 18 posibile şi un golaveraj de 13-3. E clar că înainte de fluierul de start, gazdele sunt favoriţi. Pe de altă parte, au avut prima şansă la victorie şi în Costa Rica. Presiunea calificării poate fi mare, iar băieţii lui Herdman o pot resimţi. Totuşi, Jamaica nu pare un adversar de talia liderului grupei. Nu aşteptăm, însă, prea multe goluri. Puteţi încerca şi:

  • 1,62 – cota pentru „nu marchează ambele”
  • 1,90 – cota pentru „1 pauză / 1 final”
  • 2,05 – cota pentru „total goluri 2-3”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate