Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Carlos Alcaraz – Alexander Zverev. Debut la Turneul Campionilor pentru tânărul spaniol

A doua zi de la ediția 2023 de la Turneul Campionilor programează alte două partide interesante. Vom analiza confruntarea Carlos Alcaraz – Alexander Zverev, din cadrul etapei 1 a grupei B. Partida este programată luni, 13 noiembrie, pe terenul central, cu începere aproape de ota 16:00, ora României.

Spaniolul va debuta la ATP Finals

Carlos Alcaraz va juca în premieră la Turneul Campionilor. Ibericul era calificat și anul trecut la turneul celor mai buni 8 jucători din 2022, dar o accidentare l-a împiedicat să ia parte la competiția de la Torino. Înainte de debutul la ATP Finals, Alcaraz a dezamăgit la Paris, unde a fost eliminat încă din primul meci.

Primul adversar de la Turneul Campionilor e Alexander Zverev, dublu campion la această competiție. Deși pleacă favorit, Carlitos va avea de tras.

Zverev vrea un parcurs bun în acest an la Torino

De partea cealaltă, Alexander Zverev e calificat din nou la Turneul Campionilor. Pentru a 4-a oară consecutiv, iar în trecut neamțul a triumfat de două ori. Ultima oară în 2021. Anul acesta a fost relativ un pentru neamț, care însă revine după o accidentare urâtă în 2022.

Primul adversar e unul de top, însă Sascha e capabil de a se lupta de la egal la egal cu orice jucător din circuit. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu trei seturi.

Cotă de 1,72 la Carlos Alcaraz – Alexander Zverev

Se anunță un meci interesant între cei doi jucători. Chiar dacă Alcaraz a părut ieșit din formă la Paris, credem că tânărul spaniol e extrem de ambiționat pentru a arătat un joc solid la Torino. Zverev poate furniza surpriza, dar noi vom miza pe victoria lui Carlos la cel puțin trei game-uri diferență. Pariul victorie Alcaraz la H-2,5 are cota 1,72 în oferta Betano.

Ponturi pariuri Carlos Alcaraz - Alexander Zverev

Ponturi pariuri Carlos Alcaraz – Alexander Zverev

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate