Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Carlos Alcaraz – Andrey Rublev. Meci decisiv pentru ambii jucători!

Ziua a patra de la Turneul Campionilor programează alte două dueluri de foc. Prima întâlnire a zilei e cea dintre Carlos Alcaraz – Andrey Rublev, din cadrul etapei a doua din grupa B. Meciul este programat miercuri, 15 noiembrie, pe terenul central, de la ora 15:30.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ibericul a pierdut după ce a avut 1-0 la seturi

Carlos Alcaraz a cedat primul meci de la Turneul Campionilor. Ibericul a pierdut în fața lui Alexander Zverev, după ce a avut 1-0 la seturi. Dar Carlos s-a înclinat în următoarele două seturi, 3-6, 4-6 și debutează cu stângul la ATP Finals.

Iar  în acest condiții, partida din etapa a doua, contra lui Rublev, devine decisivă. Iar meciul se anunță unul de foc, între doi jucători foarte agresivi.

Rublev, eșec clar în fața compatriotului Medvedev

De partea cealaltă, Andrey Rublev nu a jucat rău în prima partidă de la Turneul Campionilor. Dar s-a văzut nevoit să se recunoască învins de către conaționalul Medvedev. A fost 6-4, 6-2 pentru Daniil, care a făcut diferența în momentele cheie.

Meciul cu Alcaraz va fi unul greu, poate mai dificil decât prima partidă. Dar Andrey speră la o evoluție solidă și implict o victorie care să-l țină în cursa de calificare în semifinale.

Cotă de 1,59 la Carlos Alcaraz – Andrey Rublev

Victorie e necesară ambilor jucători pentru a rămâne în cursa pentru locul secund. Rublev nu a avut prea multe șanse în fața lui Medvedev, dar moralul nu este afectet. Alcaraz a avut multe momente în care l-a dominat pe Zverev, astfel că vom miza pe minimum 22 de game-uri disputate. Pariul peste 21,5 game-uri în meci are cota 1,59 în oferta Fortuna!

Ponturi pariuri Carlos Alcaraz - Andrey Rublev

Ponturi pariuri Carlos Alcaraz – Andrey Rublev

Joacă responsabil!

Agenții autorizate