Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev. Ibericul are nevoie de victorie

Astăzi aflăm ultimii doi semifinaliști de la Turneul Campionilor. Vom analiza mai întâi disputa Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, din cadrul ultimei etape a grupei roșii. Partida este programată vineri, 17 noiembrie, pe terenul central, cu începere după ora 15:30, ora României.

Alcaraz, victorie pentru calificare

Carlos Alcaraz a început cu stângul Turneul Campionilor, cu un eșec în fața lui Zverev. Deși a condus cu 1-0 la seturi, spaniolul a pierdut următoarele două seturi. Dar ibericul de 20 de ani s-a impus cu 2-0 la seturi în fața lui Andrey Rublev. 

Meciul cu Medvedev e decisiv. Rusul e calificat, dar a anunțat că nu-i va face cadouri spaniolului. Oricum, meciul se anunță unul foarte disputat și spectaculos.

333 rotiri gratuite

Doar în octombrie la Superbet: 333 rotiri gratuite

Meddy e în cursa pentru premiul cel mare

Daniil Medvedev e alături de Jannik Sinner în cursa pentru cel mai mare premiu de la Turneul Campionilor. Italianul s-a impus în toate cele trei partide din grupe, iar rusul poate egala performanța favoritului gazdelor. Campionul neînvins de la Torino primește aproape 5 milioane de euro!

Niciun set cedat de Daniil în primele două partide, cu Rublev, 6-4, 6-2 și Zverev, 7-6, 6-4. Meciul cu Alcaraz poate fi o armă cu două tăișuri, mai ales dacă partida se întinde pe trei seturi. Iar fizic, rusul ar avea de suferit. Dar la acest nivel, nu poti ceda deliberat nicio partidă.

Cotă de 1,70 la Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev

Se anunță spectacol total în Alcaraz – Medvedev. Rusul e deja calificat, dar poate rămâne în cursa pentru primul cel mare, dacă se impune și astăzi. În schimb, Alcaraz nu are altă variantă, decât victoria, dacă vrea să fie sigur de prezența în semifinale. Noi avem încredere în tânărul spaniol și vom miza pe victoria acestuia! Pariul victorie Alcaraz are cota 1,75 în oferta Superbet!

Ponturi pariuri Carlos Alcaraz - Daniil Medvedev

Ponturi pariuri Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate