Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Carlos Alcaraz – Novak Djokovic. Un nou duel de gală între primii doi jucători ai lumii

Cel mai așteptat meci de la ediția din acest an de la Turneul Campionilor e disputa Carlos Alcaraz – Novak Djokovic, din cadrul semifinalei a doua. Partida este programată sâmbătă, 18 noiembrie, pe terenul central, cu începere de la ora 22:00, ora României.

Alcaraz în prima sa semifinală la ATP Finals

Carlos Alcaraz și-a asigurat calificarea în prima sa semifinală din carieră la Turneul Campionilor după victoria cu Medvedev. Deși a început cu un eșec, Carlitos a reușit să se impună în meciurile cu Rublev și Medvedev. De fiecare dată, în minimum de seturi.

În prima sa semifinală din carieră la ATP Finals, Alcaraz va da peste Nole. Pentru a patra oară în acest an, iar raportul pe 2023 e de 2-1 în favoarea lui Nole. Va fi primul meci pe hard indoor.

Djokovic, calificare cu emoții în semifinale

Novak Djokovic nu s-a calificat fără emoții în penultimul act al competiției de la Torino. Deși a câștigat prima partidă, eșecul cu Sinner au complicat calculele. Însă Nole a avut parte de ajutorul lui Sinner, care nu s-a dat la o parte din fața lui Rune.

Cu o zi pauză la dispoziție, Novak vrea să facă un nou meci mare la Torino. Și să fie cu un pas mai aproape de cel de-al 7-lea titlu din carieră la ATP Finals. Doar că disputa se anunță cel puțin la fel de echilibrată precum precedentele din acest an.

Cotă de 1,70 la Carlos Alcaraz – Novak Djokovic

Ce pariuri ați jucat la super duelul Alcaraz – Djokovic? Se anunță fără doar și poate un meci de clasă între cei doi rivali. Locurile 1 și 2 din ierarhia mondială își vor disputa un loc în marea finală. Alcaraz poate ajunge pentru prima oară în finala ATP Finals, în timp ce Nole are șansa celui de-al 7-lea titlu. Vom miza pe experiența lui Nole și sclipirile sale din momentele cheie. Pariul victorie Novak Djokovic are cota 1,70 în oferta Betano!

Ponturi pariuri Carlos Alcaraz - Novak Djokovic

Ponturi pariuri Carlos Alcaraz – Novak Djokovic

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate