Urmareste-ne

TENIS

Ponturi Pariuri Caroline Garcia – Alycia Parks. Meci disputat în finala de la WTA Lyon

Încheiem săptămână cu meciul din finala de la WTA Lyon. Venim cu pariuri de la partida Caroline Garcia – Alycia Parks. Confruntarea este programată duminică, 5 februarie, pe terenul central și va începe după ora 16:30, ora României. Mai multe detalii, dar și pontul găsit, în cele de mai jos. 

Garcia pleacă din nou mare favorită

Caroline Garcia a jucat foarte bine la turneul de acasă și și-a respectat statutul de favorită principală. Numărul 5 mondial a început mai greu competiția, dar a ridicat treptat ritmul și pleacă mare favorită și în prima sa finală din 2023. 

În partidele jucate pe durata acestei săptămâni, Garcia nu a cedat decât de un singur set. În meciul din turul secund contra lui Van Uytvanck. Disputat a fost și meciul cu Paolini, din sferturi, când s-a impus cu un dublu 7-5. 

În semifinale, misiunea a fost mult mai ușoară. Caroline a câștigat clar duelul contra Camilei Osorio, un dublu 6-2 și vine cu un moral excelent înainte de finala de la Lyon. Nu va fi nici pe departe un meci ușor, dar franțuzoaica are toate atuurile pentru a ridicat trofeul. 

Parks la prima sa finală WTA din carieră

Alycia Parks (79 WTA)a reușit cea de-a 14 victorie consecutivă indoor, dar mai mult decât atât, americanca a bifat prima sa finală WTA 250 din carieră. În vârstă de 21 de ani, Parks a jucat foarte solid pe durata acestei săptămâni și are șansa primului trofeu.  

Asta după ce în finalul sezonului trecut Parks bifa două turnee consecutive din categoria WTA 125. Aici, adversarii nu au fost cei mai simpli pentru sportiva din Statele Unite, dar victoriile au fost mereu meritate pe Alycia. Doi capi de serie a eliminat Parks în drumul spre finală, Martic și Kovinic, 4, respectiv 7. 

Prima sa finală WTA 250 se anunță mai mult decât dificilă. Americanca va întâlni un adversar de top, una din cele mai bune jucătoare din circuit. Dar Parks își va juca șansa și cu siguranță meciul se anunță mai mult decât spectaculos. 

Cotă de 1.75  la Caroline Garcia – Alycia Parks

Ce pariuri jucați la finala de la WTA Lyon? Va avea un meci ușor favorita gazdelor? Alycia Parks joacă bine în condiții de sală, drept dovadă și cele 14 victorii consecutive. Adversara din finală e însă un adversar de top și meciul se anunță dificil. Cu servicii bune, credem că partida se va întinde, posibil și pe trei seturi. În condițiile date, pariul sigur la Garcia – Parks merge pe over 20,5 game-uri. 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate