Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri Ceahlăul – Chindia (19.09.2023). Goluri puține sub Pietricica

Ceahlăul a ajuns pe loc de play-off

Ceahlăul și Chindia închid marți, 19 septembrie, etapa a șasea din Liga 2 – Casa Pariurilor. Nou-promovată în această vară, echipa gazdă ocupă ultimul loc de play-off, cu nouă puncte. Oaspeții se află pe locul 12, cu șase puncte, având o singură victorie în acest sezon. Confruntarea de la Piatra Neamț este programată de la ora 17:00.

Ceahlăul, pe loc de play-off după cinci etape

Nou-promovata Ceahlăul a obținut trei victorii în ultimele patru meciuri și cu cele nouă puncte acumulate ocupă în acest moment ultima poziție de play-off. Aflată pe locul 6, echipa lui Cristi Pustai nu a bifat nicio remiză în acest sezon, situație în care se mai află doar Unirea Dej. În ultimul meci de campionat, Ceahlăul a obținut o victorie importantă în deplasare la o altă nou-promovată, 1-0 cu CS Tunari, rezultat venit la timp pentru a șterge din amărăciunea produsă de eșecul de pe teren propriu cu CS Mioveni. Acel 0-1 cu argeșenii de pe 26 august a reprezentat singurul meci de acasă din 2023 în care Ceahlăul nu a marcat nici măcar un gol. 

Chindia, trei remize în șase meciuri

De partea cealaltă, la Chindia, echipă retrogradată în acest an din Superliga, nu e deloc liniște. Dâmbovițenii nu arată deloc în conformitate cu ambițiile anunțate. Abia locul 12 pentru o echipă cu pretenții, dar cu multe frământări interne, cauzate mai ales de mișcările de la nivelul băncii tehnice. Se pare că aducerea antrenorului Vasile Miriuță în locul lui Dragoș Militaru nu a fost deloc pe placul fanilor, iar aceștia au avut motive să conteste numirea la ultimul meci de campionat. Un meci pierdut acasă de Chindia cu 0-1 în fața celor de la Unirea Slobozia. Asta după ce cu o etapă înainte, târgoviștenii câștigau la FC Argeș cu 2-0. A fost de altfel singura victorie a Chindiei în acest sezon, în primele trei etape scoțând numai remize, cu Steaua, Slatina și Buzău.

Anticipăm un meci echilibrat în epilogul etapei a șasea, între două echipe destul de apripiate din punct de vedere valoric. Nu ar fi exclus să asistăm la un nou rezultat de egalitate înregistrat de Chindia și primul al Ceahlăului. „PSF X” are cotă 1.59.

Ponturi pariuri Ceahlăul - Chindia (19.09.2023)

Ponturi pariuri Ceahlăul – Chindia (19.09.2023)

Alte trei ponturi pariuri Ceahlăul – Chindia

Cele două echipe nu au primit decât câte trei goluri în actuala ediție de campionat. Astfel, ne așteptăm mai degrabă la un meci închis, puțin spectaculos și cu puține faze de poartă.

  • 1.55 – este cota pentru „sub 2,5 goluri”
  • 1.70 – este cota pentru „nu se marchează în ambele reprize”
  • 1.85 – este cota pentru „1-2 goluri în meci”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate