Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri Cehia – Anglia: cota perfectă: 1,80

Ponturi Pariuri Cehia – Anglia. Partida are o favorită certă, diferenţa de valoare fiind extrem de evidentă. Englezii au nevoie de o victorie care ar fi decisivă în lupta pentru locul doi. În acest caz cehiilor le-ar fi aproape imposibil să mai recupereze diferenţa de puncte.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Cehia – Anglia

Cehia s-a văzut învinsă fără drept de apel în partida tur, a trăit o umilinţă la care nu se aştepta, scor 0-5. Şi a pierdut şansa să se bată de la egal la egal pentru primul loc. Şi chiar să aibă emoţii pentru locul doi. Kosovo se află la doar un punct în spate. Diferenţa de valoare în favoarea englezilor îşi va spune cuvântul, însă cehii au ocazia să se revanşeze în faţa propriilor suporteri măcar printr-un gol marcat.

+ încă 4 ponturi ușoare pentru Cehia – Anglia

Anglia merge ceas în această campanie de calificare, a câştigat patru din patru meciuri şi se clasează pe prima poziţie cu maximum de puncte. Avantajul faţă de locul secund e de trei puncte, cu toate că au un meci mai puţin disputat. Forţa englezilor în aceste preliminarii a fost una greu de contestat, au condus de fiecare dată la pauză, indiferent de adversara pe care au întâlnit-o.

  • 1,53 este cota pentru 2 solist 
  • 1,75 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 2,25 este cota pentru 2/2
  • 1,30 este cota pentru Anglia câştigă oricare repriză

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare