Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Celta Vigo – FC Barcelona (27 iunie 2020). Victoria catalanilor are cotă 2,32

Ponturi pariuri Celta Vigo – FC Barcelona (27 iunie 2020). Etapa 32 le aduce faţă în faţă pe Celta şi Barcelona, două echipe cu obiective diferite, care nu au pierdut în ultimele 3 runde. Catalanii sunt favoriţi cerţi, mai ales că Vigo are un avans suficient peste zona roşie.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Celta e într-o situaţie bună

Ponturi pariuri Celta Vigo – FC Barcelona (27 iunie 2020). Celta e  pe 16, cu 33 de puncte. Are 7 puncte peste prima poziţie care duce în Secunda, avantaj suficient de mare cu doar 7 etape rămase de jucat. Dacă ar reuşi să smulgă vreun punct Barcei, ar fi un bonus, dar calculele iniţiale nu mizau pe acest lucru pentru a evita retrogradarea.

Barcelona aşteaptă paşii greşiti ai Realului

Ponturi pariuri Celta Vigo – FC Barcelona (27 iunie 2020). Barcelona e a doua în La Liga, după rivala Real Madrid, căreia i-a cedat fotoliul de lider cu egalul de la Sevilla din urmă cu 2 etape. Totuşi, cele două au acelaşi număr de puncte, 68. Catalanii trebuie să aştepte acum un pas greşit al rivalilor, pentru că în directe, Real are avantaj. În faţa Celtei, Barcelona e favorită, deşi n-a mai câştigat la Vigo de 5 meciuri. „2 pauză / 2 final” are cota 2,32.

Ponturi pariuri Celta Vigo – FC Barcelona (27 iunie 2020)

Alte 3 variante de pariere

Ponturi pariuri Celta Vigo – FC Barcelona (27 iunie 2020). După cum spuneam, în ultima perioadă, Vigo s-a dovedit un teren greu pentru Barcelona. N-a mai învins aici de 5 partide, dar situaţia de acum e puţin diferită. Dacă pronosticul ales de noi vi se pare prea îndrăzneţ, puteţi mege pe unele mai „safe”

  • 1,62 este cota pentru „2 solist”
  • 1,84 este cota pentru „ambele marchează”
  • 1,85 este cota pentru „peste 2,5 goluri”
+ posts

Promotii