Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Celtic – CFR Cluj din 03.10.2019. Facem bani cu ajutorul Europa League

Băieții noștri au reușit un succes puțin scontat, s-au impus în fața celor de la Lazio, scor 2-1, după un meci foarte bun. CFR are jucători experimentați, jucători ce conștientizează că vor avea puține șanse de a evolua la un astfel de nivel curând. Celtic caută revanșa după dubla din Champions.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Celtic – CFR

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

CFR a trecut de Celtic în turul 3 preliminar de Champions League, clujenii au remizat acasă 1-1, iar la returul din Scoția, CFR s-a impus cu 4-3, furnizând o mare surpriză la vremea respectivă. CFR nu trăiește datorită acelui rezultat, clujenii ne-au demonstrat că se pot califica într-o grupă de Europa League, chiar dacă au pierdut play-off-ul de Champions League. Dan Petrescu este ce-a mai bună opțiune pentru CFR, nu credem că vreun alt antrenor putea să reușească ceva mai măreț la Cluj, poate Șumudică, pentru că și lui îi place să lucreze cu fotbaliști foarte experimentați.

Ponturi pariuri Celtic vs CFR Cluj din 03.10.2019

+ încă 4 ponturi beton pentru Celtic – CFR Cluj

Acum, cei de la Celtic vor căuta revanșa, dar această revanșa este doar în mintea lor. Celtic este un club uriaș, doar ca și nume, însă fotbalul din Scoția nu este departe de cel de la noi din campionat. Astfel că, CFR nu are motive să se simtă amenințată în vreun fel, CFR poate să câștige din nou la Celtic, probabil că acesta este și obiectivul lui Super Dan. Ușor nu o să fie, scoțienii vor intra hiper motivați, poate și fanii vor considera că trebuie o revanșă morală (de, ne-au bătut românii) și poate îi vor împinge de la spate. Este exect ce are nevoie Petrescu, o echipă avântată, care să-l atace haotic, iar el să-și focuseze jucătorii pentru jocul de contraatac. Hai, CFR!!!

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

  • 2,26 este cota pentru ambele echipe marchează
  • 1,94 este cota pentru CFR dă gol
  • 1,88 este cota pentru se marchează în ambele reprize
  • 1,42 este cota pentru peste 0,5 goluri prima repriză

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii