Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Celtic – Reykjavik, 18 august 2020. Golurile ne aduc profit

Ponturi pariuri Celtic – Reykjavik, 18 august 2020. Golurile ne aduc profit. Partida este foarte dezechilibrată. Scoțienii sunt mari favoriți și ne așteptăm să marcheze de multe ori.

Ponturi pariuri Celtic – Reykjavik, 18 august 2020

Celtic debutează în noul sezon de Champions League foarte devreme si dă piept în turul 1 cu cei de la Reykjavik. Scoțienii sunt mari favoriți si nu se pune problema calificarii în runda următoare. Singura necunoscută este felul în care o vor face și câte goluri vor marca.

Golurile ne aduc profit

De partea cealaltă, Reykjavik vine în Scoția doar pentru a bifa primul tur al Ligii Campionilor. Islandezii nu au nicio șansă în fata celot de la Celtic. Probabil se gandesc să nu primească multe goluri și să nu se facă de râs.

Celtic – Reykjavik peste 3,5 goluri @ 1,57

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate