Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri CFR Cluj – Borac Banja Luka (6 iulie 2021). Cotă 1,90 pentru un succes… limitat

Ponturi pariuri CFR Cluj – Borac Banja Luka (6 iulie 2021). Campioana României îşi începe traseul european în această seară, în compania bosniacilor de la Borac Banja Luka, la rândul lor campioni în ţara natală. Se joacă de la ora 20:00, iar ardelenii au prima şansă la victorie


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Debutul oficial pentru Şumudică

Ponturi pariuri CFR Cluj – Borac Banja Luka (6 iulie 2021). La CFR, va fi debutul oficial al lui Marius Şumudică, revenit în ţară după aventura turcească. Pe când era la Astra, antrenorul a demonstrat că ştie să gestioneze meciurile europene, iar acum are la dispoziţie o echipă solidă, campioană în ultimii patru ani în România. CFR a ieşit destul de bine din amicalele verii, deşi a întâlni formaţii puternice: 1-1 cu Ludogoreţ, 0-1 cu Academia Puskas, 1-0 cu Dinamo Moscova şi 1-1 cu Ujpest.

Borac nu trece de primul tur, de obicei

Ponturi pariuri CFR Cluj – Borac Banja Luka (6 iulie 2021). Bosniacii sunt campioni pentru a doua oară în istoria recunoscută şi nu au prea multe participări în cupele europene. Au pierdut de fiecare dată din turul în care au intrat în competiţie, fie că a fost vorba despre Liga Campionilor, fie că a fost Europa League, cu excepţia sezonului trecut, când au învins Sutjeska Nikšić (Muntenegru) în primul tur de calificări în UEL, dar au pierdut în al doilea cu Rio Ave.

Ponturi pariuri CFR Cluj – Borac Banja Luka (6 iulie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri CFR Cluj – Borac Banja Luka (6 iulie 2021). Întâlniri directe nu există între cele două formaţii, dar e demn de precizat faptul că CFR are rezultate superioare în competiţiile continentale. În precedentele două sezoane a jucat în grupele Europa League, lucru pe care Borac nu l-a reuşit niciodată de la independenţa Bosniei. Puteţi încerca şi:

  • 1,61 – cota pentru „1 pauză / 1 final”
  • 1,70 – cota pentru „CFR Cluj câştigă la zero”
  • 2,06 – cota pentru „total goluri 2-3”

Agenții autorizate