Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: CFR Cluj – Chindia. Dan își întâlnește coșmarul

Dan Petrescu

Ponturi Pariuri: CFR Cluj – Chindia. „Bursucul” a declarat după meciul din tur că: Acesta a fost cel mai bun adversar pe care l-am întâlnit. Nu are rost să aducem aminte ce furtună a declanșat această declarație, Hagi fiind primul care „ a luat foc”, când a auzit ce a spus Petrescu. Chindia și-a pierdut un pic din farmec, dar în fotbal se pot întâmpla multe.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la CFR – Chindia

Cum Dan Petrescu este bombardat cu întrebările despre preluare echipei naționale, Moldovan poate profita. Nu suntem așa convinși că „bursucul” și-a lăsat echipa de izbeliște și s-a concentrat pe negocierile cu federalii, dar acestea poate au influențat relația antrenorului cu proprii jucători. CFR este liderul Ligii 1, clujenii evoluează la un nivel ok, dar se vede că echipa este sleită de puteri de fiecare dată după ce se întoarce din Europa. CFR se bucură de faptul că are o bancă de rezerve extrem de bună, iar lui Petrescu îi este ușor să facă două echipe competitive.

Ponturi pariuri CFR vs Chindia din 22.11.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru CFR – Chindia

Clujenii nu au pierdut cu nimeni pe propriul teren, au un bilanț de 7 victorii și un rezultat de egalitate, iar golaverajul este unul de-a dreptul fabulos: 22-2. Chindia a visat la play-off până acum 4 etape, atunci când a întâlnit-o pe FCSB. Bucureștenii i-au adus pe băieții din Târgoviște cu picioarele pe pământ și Chindia a început să se concentreze pe evitarea retrogradării. În deplasările de până acum, Chindia a scos 8 puncte dar vine după o înfrângere extrem de clară, 0-3 la Viitorul. Din meciul de azi, Chindia nu prea poate spera la vreo victorie, ambele echipe sunt odihnite, iar valoarea este de partea campioanei CFR. Clujenii nu pot pierde o oportunitate de a se îndepărta de vreuna din rivale.

  • 1,75 este cota pentru peste 2,5 goluri marcate
  • 2,23 este cota pentru ambele marchează
  • 1,42 este cota pentru peste 1,5 goluri CFR
  • 1,41 este cota pentru peste 1,5 goluri CFR în PR

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare