Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri CFR Cluj – Craiova, 28 iunie 2020. Cota profitabilă: 2,00

Ponturi pariuri CFR Cluj – Craiova, 28 iunie 2020. Cota profitabilă: 2,00! Partida le pune faţă în faţă pe cele mai bune două echipe al play-off-ului. Aceasta este programată de la ora 20:00.

Ponturi pariuri CFR Cluj – Craiova, 28 iunie 2020

  • CFR Cluj se află în formă maximă înaintea acestui duel şi vine după două victorii la rând, 1-0 cu FCSB şi 2-0 cu Botoşani. Echipa lui Dan Petrescu are un avans de patru puncte în fruntea clasamentului şi cu siguranţă nu ăşi doresc ca această diferenţă să scadă. Mai ales că au tot ce le trebuie pentru a reuşit asta.

Cota profitabilă: 2,00

  • De partea cealaltă, Craiova vine şi ea dupa două victorii din două posibile, ambele cu acealaşi scor, 2-1 cu Astra Giurgiu şi Botoşani. Oltenii sunt obligaţi să se impună pentru a mai conta cu adevărat în lupta pentru titlu. Totuşi, considerăm că CFR Cluj este echipa mai puternică şi cea care se va impune la finalul celor 90 de minute.

CFR Cluj – Craiova 1 @ 2,00

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii