Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri CFR Cluj – Dinamo (5 aprilie 2021). Cotă 1,65 pentru doar două goluri

Ponturi pariuri CFR Cluj – Dinamo (5 aprilie 2021). Epilogul etapei cu numărul 29 din Liga 1 le aduce faţă în faţă pe CFR Cluj, campioana en-titre şi una dintre candidatele la un nou trofeu, şi Dinamo, o formaţie aflată în pragul colapsului, departe de gloria de altădată şi aproape de o retrogradare ruşinoasă. Se joacă de la 20:30, iar gazdele sunt favorite clare.

CFR Cluj se poate apropia la un punct de lider

Ponturi pariuri CFR Cluj – Dinamo (5 aprilie 2021). CFR Cluj are un parcurs foarte bun sub comanda lui Edi Iordănescu, instalat în decembrie. Campionii au recuperat teren în faţa Craiovei, pe care au şi depăşit-o în clasament, şi în faţa FCSB-ului, pe care o egalase la puncte, până la meciul direct câştigat de bucureşteni în runda precedentă cu 3-0. Problemele cu pozitivii de COVID au mai dispărut de la Cluj, iar echipa ştie că are şansa de a se apropia la un singur punct de primul loc, aşa că va face totul pentru a o bate pe Dinamo.

Dinamo, opt etape fără succes

Ponturi pariuri CFR Cluj – Dinamo (5 aprilie 2021). Iar Dinamo a tot mâncat bătaie, inclusiv de la cea mai slabă echipă din Liga 1, Poli Iaşi. Moldovenii s-au impus cu 1-0 în etapa trecută. „Câinii” sunt pe antepenultimul loc al clasamentului şi tremură pentru rămânerea în primul eşalon. Dinamo n-a mai învins pe nimeni de 8 etape, timp în care a strâns doar două puncte. „Peste 1,5 goluri CFR Cluj” are cota 1,65.

Ponturi pariuri CFR Cluj – Dinamo (5 aprilie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri CFR Cluj – Dinamo (5 aprilie 2021). Nici în meciurile directe cu CFR, Dinamo nu stă prea bine. Ultimul succes datează din 2017, iar atunci era o echipă mult mai bună. Între timp, s-au strâns şase victorii pentru clujeni şi o singură remiză. Iar de 4 partide, Dinamo nu a reuşit nici măcar să marcheze. Puteţi încerca şi:

  • 1,72 – cota pentru „Dinamo nu marchează”
  • 2,10 – cota pentru „1 pauză / 1 final”
  • 2,92 – cota pentru „peste 2,5 goluri CFR”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare