Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri CFR Cluj – FC Botoşani (17 octombrie 2020). Cota care aduce profit de peste 150 de lei

Ponturi pariuri CFR Cluj – FC Botoşani (17 octombrie 2020). Runda cu numărul 7 din Liga 1 continuă şi astăzi cu trei partide. Capul de afiş al zilei este meciul dintre campioana CFR şi FC Botoşani, de la ora 21:30. Ardelenii au nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu liderul Craiova.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

CFR Cluj – neînvinsă, dar departe de lider

Ponturi pariuri CFR Cluj – FC Botoşani (17 octombrie 2020). CFR nu a cunoscut înfrângerea în primele 6 etape, bifând trei succese şi trei remize. Totuşi, parcursul excelent al Craiovei a făcut ca diferenţa de puncte între CFR şi lider să fie deja de 6 puncte. Ardelenii nu îşi permit să irosească prea multe puncte, dar nici energie, pentru că pe 22 joacă la Sofia, în Europa League. Trupa lui Dan Petrescu nu a mai luat gol „acasă” din sezonul trecut, la înfrângerea 2-3 cu oltenii.

FC Botoşani are probleme

Ponturi pariuri CFR Cluj – FC Botoşani (17 octombrie 2020). FC Botoşani se află în continuă cădere în materie de rezultate. A început cu două victorii, au urmat două remize şi, apoi, două înfrângeri. Elevii lui Croitoru nu mai oferă prestaţiile din finalul sezonului trecut şi se poziţionează pe locul 8 în Liga 1. Mai grav pentru moldoveni e că au jucat numai cu formaţii din play-out-ul trecut şi nu au reuşit să câştige de 4 meciuri. „1 şi sub 2,5 goluri” are cota 2,57.

Ponturi pariuri CFR Cluj – FC Botoşani (17 octombrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri CFR Cluj – FC Botoşani (17 octombrie 2020). Moldovenii nu s-au descurcat prea bine în meciurile din Gruia. Din 10 vizite nu au câştigat niciuna şi au obţinut doar două remize. Mai mult, din echipa oaspete vor lipsi şi Chindriş (suspendat), Haruţ şi Babunski (ambii au Covid). Botoşani i-a mai pierdut şi pe Ofosu şi Dugandzic, transferaţi la Craiova şi în Rusia. Puteţi încerca şi:

  • 1,48 – cota pentru „FC Botoşani nu marchează”
  • 1,74 – cota pentru „1 pauză / 1 finală”
  • 1,80 – cota pentru „sub 2,5 goluri”

Bilete câștigătoare