Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri CFR Cluj – FC Botoşani (28 iulie 2020). Dublăm banii cu victoria gazdelor

Ponturi pariuri CFR Cluj – FC Botoşani (28 iulie 2020). Etapa cu numărul nouă din play-off-ul Ligii 1 aduce o partidă extrem de importantă pentru lupta la titlul. De la 21:30, CFR Cluj primeşte vizita lui FC Botoşani. Dacă gazdele pierd acest meci, Universitatea Craiova poate deveni campioană mâine, la Giurgiu.

CFR mai are 3 „finale”

Ponturi pariuri CFR Cluj – FC Botoşani (28 iulie 2020). CFR Cluj e la patru puncte de Craiova, dar are un meci în minus. Joacă astăzi cu FC Botoşani şi vineri cu FCSB. Apoi, luni, 3 august, este programată partida directă dintre cele două rivale la titlu: Universitatea Craiova – CFR Cluj, pe Ion Oblemenco. Ardelenii au nevoie de victorii pe linie pentru a fi siguri de un nou trofeu de campioană.

Botoşani e în Europa şi nu are pentru ce juca

Ponturi pariuri CFR Cluj – FC Botoşani (28 iulie 2020). FC Botoşani e pe locul 5 în play-off şi are locul de Europa League asigurat. FCSB a câştigat finala Cupei României, câştigând prezenţa în cupele europene atât pentru ea, cât şi pentru Botoşani, întrucât Astra şi Gaz Metan nu au primit licenţa continentală. Aşadar, moldovenii merg la Cluj fără motivaţie. Oricum, în 8 vizite pe terenul CFR-ului au pierdut de 6 ori şi au obţinut 2 remize. „1 şi sub 3,5 goluri” are cota 1,92.

Ponturi pariuri CFR Cluj – FC Botoşani (28 iulie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri CFR Cluj – FC Botoşani (28 iulie 2020). CFR a trecut printr-o săptămână agitată. 26 de persoane din club au primit rezultate pozitive la testele pentru Covid, după care au venit noile rezultate… negative. Totuşi, echipa nu a putut să se antreneze la parametri normali. E de aşteptat ca prestaţia în ofensivă să nu fie de cea mai bună calitate. În apărare, mizăm pe lipsa de motivaţie a moldovenilor…

  • 1,73 este cota pentru „total goluri gazde 1-2”
  • 1,73 este cota pentru „oaspeţii nu marchează”
  • 2,05 este cota pentru „1 pauză / 1 final”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate